Een scherpe prijs voor banden | Bespaar tot 30% op tirendo.nl

Prijs: banden kunnen goedkoper!

Koop hier uw winterbanden en bespaar direct!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Prijs van banden: lager ís mogelijk!

Bent u op zoek naar hoogwaardige banden, maar wilt u daar liever niet teveel voor betalen? Dan zit u bij Tirendo goed! Voor kwaliteitsvolle, maar tevens goedkope winter- en zomerbanden kunt u bij ons terecht. Toch staan wij ook voor klaar met premium banden, zoals Pirelli en Nokian banden. Naast een ruime keuze aan autobanden, vindt u bij ons ook diverse motorbanden. Welke modellen uw voorkeur ook hebben, één ding is zeker: de prijs van de banden is altijd laag!

Aantrekkelijke bandenprijzen – Tirendo heeft ze!

Zoekt u een scherpe prijs voor uw banden? Bij Tirendo betaalt u minder voor dezelfde kwaliteitsvolle banden. Wij zetten onze prijzen namelijk altijd onder de aanbevolen retailprijs. Tevens kunnen wij u goedkope banden aanbieden door de intensieve samenwerking met groothandelaren. Deze partnerschappen strekken zich tot buiten de Nederlandse landsgrenzen. Zijn de banden bij onze oosterburen voordeliger, dan importeren wij de goedkope banden uit Duitsland. Zo krijgt u altijd een scherpe prijs voor uw banden en betaalt u nooit teveel.

Prijs van banden: scherper bij Tirendo!

Het spreekwoord, goedkoop is duurkoop, gaat bij Tirendo niet op. Hoewel u bij ons een mooie prijs voor uw banden ontvangt, doen onze banden niet onder wat kwaliteit betreft. Zo schaft u zelfs de testwinnaars van de ANWB bandentest voordelig aan. Met meer dan 15.000 goedkope zomerbanden of winterbanden heeft u volop keus. Uw droompaar zit er dus eveneens tussen. Om het voor u makkelijker te maken om hen te vinden, kunt u onze catalogus sorteren op favoriete merk, gewenste snelheid en prijs. In één oogopslag ziet u dus welke autobanden in de aanbieding zijn.

Met de gratis levering bij u thuis of bij een van onze montagepartners, wordt de prijs van uw banden nu nog kleiner. Profiteer ervan: bestel uw banden bij Tirendo!