Michelin

Michelin Pilot Sport 3 banden

Vanaf229,47 €per band
Vind uw

Pilot Sport 3

hier!

Naast de Michelin Energy Saver is de Michelin Pilot Sport een van de vernieuwende modellen van deze Franse fabrikant. Van alle Michelin zomerbanden staat deze band bekend voor zijn korte remweg (3 meter korter tegenover zijn voorganger) en veel rijplezier door een verbeterde stuurprecisie. Daarenboven is de Michelin Pilot Sport 3 buitengewoon energie-efficiënt. Het is dan ook geen toeval, dat met deze band 15 opeenvolgende overwinningen in de 24 uur van Le Mans behaald werden. De Michelin Pilot Sport 3 is dus een echte sportband. De franse fabrikant kan op een bedrijfsgeschiedenis van meer dan een eeuw terugkijken, waarin het merk is uitgegroeid tot een van de populairste in de wereld. Wie voor Michelin kiest, kiest voor ervaring en kwaliteit.

Rijeigenschappen

Michelin, marktleider op het gebied van banden, brengt met de Michelin Pilot Sport 3 een waardige opvolger van de Pilot Road 2. De Pilot Sport 3 is een uitstekende zomerband. Michelin biedt de klant een kwalitatief goede en veilige band. Dankzij het Anti Surf systeem kan deze band met diepe plassen en aquaplaning uitstekend overweg.

Profieleigenschappen

De Michelin Pilot Sport 3 is voorzien van revolutionaire lamellen en geïntegreerde gaatjes die het water effectief afvoeren. Dankzij toepassing van deze Michelin XST-technologie heeft de band een perfecte grip in natte weersomstandigheden. Met Michelin dual compound technologie biedt de band bovendien de oplossing voor ongelijkmatige slijtage: de band is harder in het midden en zachter op de flanken.

Rendement

De „Green Power Compound“, waarmee de Michelin Pilot Sport 3 is uitgerust, combineert een goede grip op natte wegen, brandstofbesparing en een uitstekend kilometerrendement. De Michelin Pilot Sport 3 heeft de langste levensduur dankzij de Michelin dual-compound technologie. Door een tragere slijtage van de band gaat hij langer mee. Bovendien blijven de prestaties van de band dankzij de Michelin XST lamellen tot het einde hoog.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.