Dunlop

Dunlop Sport BluResponse banden

Vanaf95,49 €per band
Vind uw

Sport BluResponse

hier!

De Sport BluResponse band van Dunlop is een band die ten opzichte van zijn voorganger, de Dunlop SP Fastresponse, een langere levensduur kent. Daarnaast levert de Dunlop Sport BluResponse een aanzienlijk besparing op als het aankomt op brandstofkosten. Dit komt omdat de band polymeren uit de autosport toepast, waardoor het contact met de ondergrond vergroot wordt. Hoe meer contact met de ondergrond, hoe beter de remprestaties en hoe beter de grip op een nat wegdek. Daarnaast is ook de rolweerstand van de Sport BluResponse band van Dunlop sterk verbeterd. Dit houdt in dat deze band een stuk zuiniger is dan voorgaande varianten.

Profieleigenschappen van de band

De Dunlop Sport BluResponse maakt zoals aangegeven gebruik van bepaalde polymeren die voor meer grip op de ondergrond zorgen. Het rubberen profiel van de band heeft grote, centrale groeven. Via deze groeven wordt het water optimaal afgevoerd. Dit verschil is vooral merkbaar als er met hogere snelheid wordt gereden, bijvoorbeeld wanneer de kans op aquaplaning groot is. Als het aankomt op grip op nat wegdek, scoort deze nieuwe band van Dunlop een A bij het EU label.

Effectiviteit van de band

De Dunlop Sport BluResponse is voorzien van het EU bandenlabel. Als het aankomt op de grip op een nat wegdek, dan scoort deze band het hoogst mogelijk, namelijk een A. Hoewel het in feite een zomerband is, is er dus ook prima mee te rijden op een nat wegdek. De remweg van deze band is tot drie meter korter ten opzichte van de concurrerende banden. Met deze banden is het dus mogelijk om de andere weggebruikers letterlijk te snel af te zijn. Een plaatsje bij de winnaars van de ANWB zomerbandentest 2014 bekrachtigt dit alles alleen nog maar eens!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.