Affiliatepartnerprogramma

Word een Affiliate Partner van Tirendo en verdien geld met ons!

Heb je een website over auto's, banden of verkeer? Je wilt geld verdienen met je website? Als affiliate partner van Tirendo, wordt dat een eitje.

Zo werkt het:

Registreer je nu voor onze partner programma zonder verdere verplichtingen. Registratie en participatie zijn volledig vrij van kosten! Je kan gemakkelijk deelnemen aan ons programma via het affiliate netwerk Affilinet. Het is een kwestie van tijd voor je jouw eerste verkoop gaat maken!

5 stappen om een Affiliate Partner te worden:

    1. Registreer je website voor ons affiliate programma

Jouw website laten registreren via Affilinet is snel en gemakkelijk. Reeds klant bij Affilinet? Dan hoef je enkel nog in te schrijven op ons programma.

    1. Voeg advertentiemateriaal van Tirendo toe aan je website.

Kies één van onze grafische banners, zoekboxen en tekstlinks bij het advertentiemateriaal dat het best past bij jouw website.

    1. Bezoekers worden naar specifiek materiaal in de Tirendo shop gestuurd door op de advertenties te klikken.

Als één van je bezoekers het advertentiemateriaal ziet en erop klikt, dan wordt deze automatisch geredirect naar Tirendo.

    1. Je bezoekers shoppen bij Tirendo

Als één van de geredirecte bezoekers iets koopt bij Tirendo, dan krijg jij daar een percentage van. Wij bieden zeer aantrekkelijke commissies aan van minstens 3% van het netto bestelbedrag. (excl. BTW en verzending)

    1. Voor elke bezoeker die iets koopt op onze site, die via jouw website kwam, krijg je een commissie.

Als een klant bijvoorbeeld een nieuwe set banden aanschaft met velgen, dan kan de waarde van zijn winkelmand gemakkelijk €800 bedragen. Hoe meer orders je via jouw website genereert, hoe hoger de commissie zal zijn dat je uitbetaalt.

Nog vragen?

Onze Tirendo Affiliate Team zal blij zijn om je vragen te beantwoorden. Contacteer ons via mail: affiliateprogramm@tirendo.nl


Simpel en veilig betalen