Goodyear

Goodyear EfficientGrip banden

Vanaf140,69 €per band
Vind uw

EfficientGrip

hier!

Goodyear EfficientGrip: nieuwe materialen en profielen

De Goodyear EfficientGrip is een sterke en brandstofbesparende topband van het Amerikaanse Gooyear. Deze zomerband is geschikt voor ieder type personenauto. De EfficientGrip wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, is slijtvast en gaat lang mee en maakt gebruik van een aantal lichtgewicht materialen in de samenstelling. Het gaat om nieuwe typen materialen met een laag gewicht, sterk en waterafstotend. De EfficientGrip heeft een goed profiel dat voor efficiente afvoer van water en andere deeltjes zorgt. Door de waterafstotende eigenschappen van het profiel houdt de band optimaal contact met de weg. De remweg en wegligging zijn zeer goed op een nat wegdek. De EfficientGrip is online verkrijgbaar op Tirendo.nl en wordt gratis bezorgd.

Goodyear EfficientGrip: betere materialen voor meer grip

De Goodyear EfficientGrip past nieuwe siliconen materialen toe om de band waterafstotend te maken. Daarnaast heeft de band zoals gebruikelijk een aantal groeven in de lengterichting met afvieren richting de zijkant om water af te kunnen voeren. Door de slijtbestendigheid van het materiaal blijven de groeven gedurende lange tijd volledig in tact. De EfficientGrip is geen sportband maar er zijn banden die beter presteren op de normale belangrijke aspecten van een gemiddelde middenklasse band.

Goodyear EfficientGrip: besparing bij aankoop en gebruik

Met de Goodyear EfficientGrip laat Goodyear zien dat het mogelijk is om banden te maken die zuinig zijn en op milieuvriendelijke wijze gemaakt worden met behoud van prestaties op het gebied van wegligging en stabiliteit. De band heeft een uitstekende bescherming tegen aquaplaning en rijdt stil en comfortabel. Een zomerband uitermate geschikt voor Nederlandse omstandigheden met moderne snelwegen, maar ook fikse buien en veel remmen en weer optrekken.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.