Steel Velgen

Hier kunt u stalen velgen voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en bestelwagens vinden.

De levertijd is ongeveer 2-5 werkdagen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen indien een vertragingen in de levering optreedt.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stalen velgen de sterkste velgen voor langdurig gebruik nu ook online

Topkwaliteit sterke stalen velgen van hoge kwaliteit voor truck, auto en bestelwagen, tegen lage prijzen met of zonder banden eenvoudig online te bestellen bij Tirendo.nl! In deze sectie vind je alle RVS velgen overzichtelijk op een rij, voor eenvoudige selectie en bestellen van de beste nieuwe ontwerpen. Tirendo.nl biedt de grootste selectie stalen velgen van Nederland, naast velgen van ander materiaal, banden, oliën en andere onderhoudsvloeistoffen. Wij zijn je one stop shop voor alles wat je voor je auto nodig hebt! Wij kopen op grote schaal in en verkopen alleen online, in heel Nederland met kleine marges! Tirendo.nl biedt lage prijzen een heeft daarnaast serviceovereenkomsten met honderden garages in Nederland, die tegen een speciale lage prijs banden, velgen en andere zaken monteren, afstellen en repareren.

Nieuwe ontwerpen en materialen

Op Tirendo.nl kies je uit honderden verschillende mooie strakke en ijzersterkte RVS producten. Een leuke set goede velgen maken het verschil tussen zomaar een Audi en een mooi ogende klasse Audi met een zakelijke uitstraling. Er is voor ieder merk en voor elk model auto een geschikte velg, eentje die je auto de door jou gewenste uitstraling geeft en je banden bescherming bieden tegen opspattend water, steentjes en andere zaken.

Online bestellen op Tirendo.nl

Bestellen gaat eenvoudig en snel op Tirendo.nl. Hier vind je zeer overzichtelijke secties van velgen zodat je snel een keus kunt maken uit de honderden verschillende geschikte producten die er te krijgen zijn. Selecteer de juiste maat en klaar is Kees! Laat je nieuwe set velgen gratis thuisbezorgen, of kies ervoor ze bij een van de 600 Tirendo.nl montagelocaties te laten bezorgen voor montage door de professional.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.