Michelin

Michelin Energy Saver banden

Vanaf116,41 €per band
Vind uw

Energy Saver

hier!

Michelin Energy Saver: premium bandstofzuinige topband

De Michelin Energy Saver is een zeer efficiënte brandstof besparende premium zomerband, geschikt voor alle modellen personenauto's en online zonder bezorgkosten verkrijgbaar bij Tirendo.nl. Met een aantal noemenswaardige verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie Michelins, zoals een kortere remweg en een lagere rolweerstand voor een lager brandstofverbruik is deze Energy Saver de moeite van een upgrade waard. Michelin geeft beperkte garantie op deze band, afhankelijk van de maat, van 65.000 tot 80.000 kilometer. Deze band presteert goed op alle belangrijke vlakken, zoals wegligging, grip op nat en op droog, feedback, slijtvastheid en, niet onbelangrijk, comfort.

Michelin Energy Saver: goedkoop door technologie

Met Michelin kunt u natuurlijk niet echt miskopen. Het merk staat al decennialang bekend als de absolute top. Maar met de nieuwste generaties banden, zoals de Michelin Energy Saver gooit Michelin het roer nogmaals radicaal om. Het merk heeft immense sprongen gemaakt in de toepassing van nieuwe technologieën in materialen en ontwerp, zoals siliconen voor merkbaar betere grip op natte wegen, en doeken van extreem sterke maar flexibele materialen in de plaats van metaal om de band stevigheid te geven. Dat heeft geleid tot duidelijke verbeteringen in de manier waarop banden met laterale schokken omgaan (de band is beter in staat zijwaartse druk op te vangen) en zeker ook de slijtvastheid van de band.

Michelin Energy Saver: online zomerband

De Michelin Energy Saver is daarnaast sterk op het gebied van brandstofverbruik. Door een speciaal profiel en de toepassing van de juiste materialen heeft deze band een aanzienlijk lagere rolweerstand, wat zich uit in een lager brandstofverbruik. In tegenstelling tot veel andere banden gaat dat bij de Energy Saver niet ten koste van de veiligheid. U kunt deze band eenvoudig bestellen via de website van Tirendo.nl. U bent goedkoop uit, aangezien er voor de bezorging geen kosten in rekening worden gebracht.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.