Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Energy Saver banden

Vind uw

Energy Saver

hier!

Meer dan 100 jaar ervaring steekt in Michelin zomerbanden. Als u kiest voor Michelin is kwaliteit niet gewoon een mogelijkheid maar een garantie. De Michelin Energy Saver is samen met de Michelin Primacy HP de populairste zomerband van het Franse merk. In 1992 lanceerde Michelin voor het eerst een band voor een laag verbuik. Voor deze groene banden, waarvan dit model deel uitmaakt, werd de koolstof gedeeltelijk door silica vervangen. Dit unieke mengprocédé van Michelin verbetert de kwaliteit van het rubber aanzienlijk.

Rijeigenschappen

De Michelin Energy Saver is een echte allemansvriend. De band is door zijn solide rijeigenschappen met name geschikt voor gezinsauto's en een gemiddeld rijgedrag. De band biedt comfort en een laag geluidsniveau. Dankzij de Durable Security Compound (DSC) wordt de remprestatie verbeterd, zelfs bij banden, die reeds een hele tijd in gebruik zijn. De remweg is hele drie meter korter dan bij het vorgangermodel. Een prima zomerband die veel automobilisten aanspreekt.

Profielkenmerken

Het profiel van Michelin Energy Saver is ontwikkeld met het milieu in het achterhoofd. Een lage rolweerstand wat weer gelijk staat aan een lager brandstofverbruik is hierdoor het gevolg. Het kilometerrendement neemt toe en de remweg wordt korter. Dit wordt nog versterkt door de drie diepe groeven in het profiel, welke ook de grip op elk type wegdek verbeteren.

Effectiviteit

Door het slimme ontwerp van de Michelin Energy Saver zijn prima prestaties en een lange levensduur gegarandeerd. Volgens Michelin zelf, kan de band meer dan 10‘000 km meer aan, dan een gemiddelde band. Dit bespaart de klant niet alleen kosten, maar is ook goed voor het milieu. Een korte remweg en een verhoogde balans zorgen voor een veilig gevoel op de weg onder alle omstandigheden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info