Goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden

Vanaf201,18 €per band
Vind uw

Eagle F1 Asymmetric 2

hier!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2: moderne technologieën

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is echt iets speciaals. De ultra high performance band heeft een zeer korte remweg en extreem goede handling. In verschillende tests uitgevoerd door TÜV SÜD Automotive blijkt dat de remweg van de band zowel op natte als op droge wegoppervlakken aanzienlijk veel korter is dan andere banden uit de premium categorie. Voor de gemiddelde bestuurder zal dit verschil niet direct zo heel veel uitmaken, maar voor de sportieve of semiprofessionele of professionele rijder maken een paar meter wel degelijke het verschil. Deze zomerband is voor alle type personenauto’s geschikt en is online te bestellen via Tirendo.nl. Je krijgt deze band bij bestelling op Tirendo.nl gratis thuis bezorgd.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2: nieuwe technologie

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 past ActiveBreaking technologie toe die zorgt voor een groter contactoppervlak met de weg op het moment dat er druk op de band komt te staan, zoals bij remmen of bij laterale druk zoals in bochten. Door toepassing van siliconen in het profiel zijn daarnaast de waterafstotende eigenschappen van de band verbeterd ten opzichte van de eerdere generatie Eagles. In vergelijking is de band ook lichter geworden.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2: uitstekende handling

Door de toepassing van nieuwe materialen en de specialistische opbouw van deze band is de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 bij uitstek geschikt voor het echte hardrijwerk. Gebruik je de banden in het dagelijkse verkeer, maar ben je een meer actieve bestuurder dan is de band ook zeker iets voor jou.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.