all season Complete Wielen

Hier vindt u Aluminium velg met all-seasons banden voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens als compleet wiel met de band van uw keuze kant en klaar gemonteerd en uitgelijnd Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 10 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Velg met all-seasons banden hier online kopen

Ook een velg met all-seasons banden koop je eenvoudig en snel online bij ons. Als u graag het hele jaar door gebruik maakt van uw auto, en u maakt zich liever geen zorgen over het op tijd wisselen van uw banden dan zijn all season banden voor u misschien de juiste keuze.

Deze bandensoort is de laatste jaren in sterk in kwaliteit verbeterd, een goede all season band doet dan ook niet meer onder voor een winter- of zomerband. U kunt ze ook direct combineren met velgen uit onze ruime collectie. Wij hebben voor iedere rijder de juiste band en velg. Van goedkope modellen tot modellen die geschikt zijn voor professionele coureurs. Kijk snel op onze handige website voor meer informatie en om de producten te vergelijken.

Velg met all-seasons banden bestellen doet u eenvoudig online

Voor het bestellen van uw nieuwe all seasons banden bent u bij Tirendo.nl aan het juiste adres. Of u nu alleen een band wilt bestellen of u heeft er liever meteen een velg bij, het kan allemaal. U kunt eenvoudig online betalen, wij sturen uw aankoop dan gratis en snel naar een montagepunt bij u in de buurt. We hebben er meer dan 300 in Nederland dus altijd één bij u in de buurt. U heeft bij ons tevens 30 dagen bedenktijd, u loopt dus geen enkel risico!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.