zomer Complete Wielen

Hier vindt u Aluminium velg met zomerbanden voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens als compleet wiel met de band van uw keuze kant en klaar gemonteerd en uitgelijnd Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 10 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Velg met zomerbanden hier online te bestellen

Een nieuwe velg met zomerbanden bestelt u natuurlijk het gemakkelijkst en het goedkoopste op Tirendo.nl. Op tijd uw banden vervangen is erg belangrijk. Niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw medeweggebruikers. Winterbanden zijn gemaakt om optimaal te functioneren bij een temperatuur van 7 graden of kouder.

Het is daarom verstandig niet te lang te wachten met het bestellen van nieuwe zomerbanden. En als u toch nieuwe zomerbanden bestelt, waarom dan niet gelijk met een velg? Velgen zien er natuurlijk ontzettend goed uit, maar ze hebben tevens praktische voordelen. Door het open ontwerp en materiaal dat gebruikt is kunnen velgen makkelijker warmte afvoeren. Dit verlengt de levensduur van zowel de bans als de remschijven.

Velg met zomerbanden eenvoudig hier te bestellen

Bestel uw nieuwe zomerbanden met lichtmetalen velgen eenvoudig hier op Tirendo.nl. Lichtmetalen velgen hebben een lager gewicht dan stalen velgen, dit zorgt voor een verbetering van de prestatie van uw auto, en zorgt voor brandstofbesparing. Wij hebben het grootste assortiment velgen en banden, wel 100 merken en 25.000 verschillende types.

Bestel gemakkelijk online en wij bezorgen uw bestelling gratis en snel. En met meer dan 300 montagepartners in Nederland is er altijd wel iemand in de buurt om u met de montage van uw nieuwe aankoop te helpen.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.