Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

zomer Complete Wielen

Kies auto
Kies velg
Kies bijpassende banden
Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Velg met zomerbanden hier online te bestellen

Een nieuwe velg met zomerbanden bestelt u natuurlijk het gemakkelijkst en het goedkoopste op Tirendo.nl. Op tijd uw banden vervangen is erg belangrijk. Niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw medeweggebruikers. Winterbanden zijn gemaakt om optimaal te functioneren bij een temperatuur van 7 graden of kouder.

Het is daarom verstandig niet te lang te wachten met het bestellen van nieuwe zomerbanden. En als u toch nieuwe zomerbanden bestelt, waarom dan niet gelijk met een velg? Velgen zien er natuurlijk ontzettend goed uit, maar ze hebben tevens praktische voordelen. Door het open ontwerp en materiaal dat gebruikt is kunnen velgen makkelijker warmte afvoeren. Dit verlengt de levensduur van zowel de bans als de remschijven.

Velg met zomerbanden eenvoudig hier te bestellen

Bestel uw nieuwe zomerbanden met lichtmetalen velgen eenvoudig hier op Tirendo.nl. Lichtmetalen velgen hebben een lager gewicht dan stalen velgen, dit zorgt voor een verbetering van de prestatie van uw auto, en zorgt voor brandstofbesparing. Wij hebben het grootste assortiment velgen en banden, wel 100 merken en 25.000 verschillende types.

Bestel gemakkelijk online en wij bezorgen uw bestelling gratis en snel. En met meer dan 300 montagepartners in Nederland is er altijd wel iemand in de buurt om u met de montage van uw nieuwe aankoop te helpen.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK