Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Pirelli Cinturato P7 banden

Vind uw

Cinturato P7

hier!

Pirelli is het premium merk uit Italië. Door het mediteraans klimat is het weinig verwonderlijk, dat zomerbanden tot de specialiteiten van deze fabrikant behoren. Het aanbod aan Pirelli zomerbanden is dan ook indrukwekkend. Van de 10 verschillende zomerbanden, die het merk in Nederland verkoopt zijn de Pirelli Cinturato P7 en de Pirelli Pzero Nero de geliefste modellen. Deze italiaanse zomerbanden passen zich steeds aan alle omstandigheden aan en zijn dus de ideale begeleider voor een veilige reis. De Pirelli Cinturato P7 is de eerste „green performance“ band van het merk. Alleen de nieuwste materialen worden benut voor de moderne structuur en aangepast loopvlakpatroon van deze band. Daarmee worden niet aantienlijke kosten bespaard, maar ook het milieu ontzien.

Rijeigenschappen

Pirelli heeft met de Pirelli Cinturato P7 een buitengewoon sterke, slijtvaste band ontwikkeld die bovendien een grote mate van milieuvriendelijkheid kent door de lange levensduur en de duurzame ecologisch verantwoorde materialen. De band heeft een goede grip op de weg, een uitstekende tractie en kent bovendien een laag geluidsniveau.

Profieleigenschappen

De profielbloksequentie van de Pirelli Cinturato P7 haalt het meeste uit het loopvlakprofiel. De compacte centrale blokken, het stevige buitenoppervlak en de vier brede groeven maken deel uit van de unieke structuur van het profiel, die zorgt voor een stille en comfortabele performance waarbij regenwater doeltreffend wordt afgevoerd zodat de band ook bij natte weersomstandigheden goede grip op het wegdek behoudt. Hierdoor wordt er minder brandstof gebruikt waardoor de Pirelli Cinturato P7 terecht als een zuinige band wordt aangemerkt.

Effectiviteit

De bandendruk wordt evenwichtig verdeeld en de band heeft slechts een heel bescheiden rolgeluid. Met de komst van de Pirelli Cinturato P7 is er een zeer betrouwbare en brandstof besparende band in de markt gezet die staat voor een veilig en comfortabel gebruik. Green performance staat voor de perfexte synergie van veiligheid, rijplezier, milieu en rijprestaties.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info