Pirelli

Pirelli Cinturato P7 banden

Vanaf117,18 €per band
Vind uw

Cinturato P7

hier!

Pirelli Cinturato P7: mooiste band

De Pirelli Cinturato P7 is een premium all season touring band van het wereldberoemde Pirelli, bekend voor kwaliteit en esthetische ontwerpen. Deze all season band heeft alles wat nodig is om u ook in de (Nederlandse) winter veilig van A naar B te brengen. Deze band is in principe voor iedere personenauto geschikt. U kunt deze banden online bestellen via Tirendo.nl. Bezorging is volledig gratis.

Pirelli Cinturato P7: extreem comfortabel

De Pirelli Cinturato P7 is extreem comfortabel om te rijden. The profiel is ontworpen voor verhoogde stabiliteit in alle weersomstandigheden. Dat zorgt dat de bestuurder niet constant kleine stuurcorrecties hoeft te malen. Het bandenprofiel brengt daarnaast relatief weinig geluid voort, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het rijden. Pirelli past materialen toe zonder olie-componenten, voor een schonere productie en een schoner recyclingsproces.

Pirelli Cinturato P7: goedkoop in het verbruik

Deze Pirelli Cinturato P7 is niet alleen relatief schoon, maar ook efficiënt om meet e rijden. De band gaat lang mee, tot 110.000 km, en heeft een lage rolweerstand, wat zich vertaalt in een behoorlijke brandstofbesparing. In vergelijking met eerdere generaties banden uit deze serie is de rolweerstand met 15% verlaagd, zonder dat dat ten koste is gegaan van grip en wegligging. De geluidsproductie van de P7 is met 5% omlaag gegaan ten opzichte van de vorige generatie dankzij de toepassing van silica, dat de grip op de weg verbetert (vooral op een nat wegdek), zodat het profiel op een andere manier kan worden ontworpen. In dit geval voor het zg. vangen van geluid voor een lagere geluidsproductie zowel in als buiten de auto, en voor een lagere rolweerstand. Deze voortuitgang is vrij recent, te danken aan ontwikkelingen in material science, en ook wel bij andere banden in het premiumsegment toegepast. Maar de banden van Pirelli zien er gewoon beter uit.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.