Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Pirelli Cinturato P7 banden

Vind uw

Cinturato P7

hier!

Pirelli Cinturato P7: mooiste band

De Pirelli Cinturato P7 is een premium all season touring band van het wereldberoemde Pirelli, bekend voor kwaliteit en esthetische ontwerpen. Deze all season band heeft alles wat nodig is om u ook in de (Nederlandse) winter veilig van A naar B te brengen. Deze band is in principe voor iedere personenauto geschikt. U kunt deze banden online bestellen via Tirendo.nl. Bezorging is volledig gratis.

Pirelli Cinturato P7: extreem comfortabel

De Pirelli Cinturato P7 is extreem comfortabel om te rijden. The profiel is ontworpen voor verhoogde stabiliteit in alle weersomstandigheden. Dat zorgt dat de bestuurder niet constant kleine stuurcorrecties hoeft te malen. Het bandenprofiel brengt daarnaast relatief weinig geluid voort, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het rijden. Pirelli past materialen toe zonder olie-componenten, voor een schonere productie en een schoner recyclingsproces.

Pirelli Cinturato P7: goedkoop in het verbruik

Deze Pirelli Cinturato P7 is niet alleen relatief schoon, maar ook efficiënt om meet e rijden. De band gaat lang mee, tot 110.000 km, en heeft een lage rolweerstand, wat zich vertaalt in een behoorlijke brandstofbesparing. In vergelijking met eerdere generaties banden uit deze serie is de rolweerstand met 15% verlaagd, zonder dat dat ten koste is gegaan van grip en wegligging. De geluidsproductie van de P7 is met 5% omlaag gegaan ten opzichte van de vorige generatie dankzij de toepassing van silica, dat de grip op de weg verbetert (vooral op een nat wegdek), zodat het profiel op een andere manier kan worden ontworpen. In dit geval voor het zg. vangen van geluid voor een lagere geluidsproductie zowel in als buiten de auto, en voor een lagere rolweerstand. Deze voortuitgang is vrij recent, te danken aan ontwikkelingen in material science, en ook wel bij andere banden in het premiumsegment toegepast. Maar de banden van Pirelli zien er gewoon beter uit.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK