Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 34
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Michelin Zomerbanden

Al meer dan 100 jaar is Michelin een van de belangrijkste bandenmerken in heel Europa, én daarbuiten. In 1888 opgericht door de Franse broers André en Edouard Michelin, is het bedrijf in een eeuw tijd uitgegroeid tot de grootste bandenleverancier ter wereld. Dankzij de hoge kwaliteit, zijn zowel de Michelin zomerbanden als ook winterbanden heel populair onder beroepschauffeurs en is het bedrijf tegenwoordig goed voor bijna 20 procent van het totale marktaandeel. Michelin staat bekend om zijn innovatie en ontwikkeling, het bedrijf is dan ook constant bezig met het bedenken van nieuwe technieken, betere oplossingen voor bestaande vervoersproblemen en het veiliger maken van de Michelin winter- en zomerbanden. Michelin heeft in al die jaren bewezen deze verantwoordelijkheid van marktleider te kunnen dragen, door een groot deel van zijn budget en mankracht in (groene) innovatie te steken.

Van Michelin zomerbanden kunt u verwachten wat u van alle producten van Michelin kunt verwachten: kwaliteit. Michelin produceert banden voor alle mogelijke toepassingen; voor motoren en scooters, voor fietsen en Formule 1-wagens, voor personenauto's en vliegtuigen, en allemaal gemaakt met dezelfde expertise als de andere producten van Michelin. In Michelin zomerbanden wordt geprobeerd veiligheid, levensduur en brandstofbesparing te combineren, zodat op geen van deze vlakken concessies gedaan hoeven te worden. Het is dankzij deze gedrevenheid en professionaliteit dat Michelin banden tijdens tests in Nederland, maar ook daarbuiten, altijd in het hoogste segment te vinden zijn.

Bijvoorbeeld, de Michelin Energy Saver (165/70 R 14 T); in de ANWB Zomerbandentest 2012 komt uitstekend uit de bus. Met 'zeer goed op elkaar afgestemde eigenschappen', goede grip op nat wegdek en een laag brandstofverbruik is dit een ideale zomerband. Dat deze reeks bij de absolute toppers van de branche behoort bewijst het opvolgermodel Michelin Energy Saver Plus. Deze tweede generatie werd bij de ANWB Zomerbandentest 2013 met enorm enthoesiasme onthaald. Vooral zijn laag verbruik en gering slijtage vielen in de smaak bij de testers. In het segment zomerbanden heeft het merk nog een verdere topband. De Michelin Pilot Sport 3, bedoeld voor sportwagens die hoge snelheden bereiken, en dus een hoge veiligheidseis hebben, wordt door ANWB telkens weer goed beoordeeld. Michelin zomerbanden horen dus bij het hoogste segment wat betreft kwaliteit, en lijken elk jaar alleen maar beter te worden.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK