Michelin

Michelin Alpin A4 banden

Vanaf106,18 €per band
Vind uw

Alpin A4

hier!

Michelin Alpin A4 Michelin is het Franse merk dat sinds jaar en dag een begrip is in de autobandenwereld. Die reputatie heeft het bedrijf te danken aan de continue focus op kwaliteit. Echter strekt de bekendheid van Michelin ver buiten de bandenbranche, omdat men overal ter wereld het Michelin mannetje in verband brengt met de Franse fabrikant. Het mannetje is niet voor niets in 2000 door de New York Times uitgeroepen tot het beste logo van de eeuw. Deze titel heeft  natuurlijk meegedragen  aan het enorme succes van de bandengigant die jaarlijks ongeveer  190 miljoen banden. Ondanks dat alle Michelin banden uitstekende kwaliteit leveren, presteren de Michelin winterbanden uitzonderlijk goed. De Michelin Alpin A4 is een voorbeeld van zo’n dergelijke uitblinker.

De Michelin Alpin A4 is een winterband, die uitermate geschikt is voor diverse autotypes, waaronder kleine stadsauto’s, compacte auto’s, MPV’s en familieauto’s. Tevens is het model ideaal voor de automobilist die vele kilometers aflegt, omdat het een van de zuinige banden is onder de winterbanden. De goede wegligging en het minimale afrolgeluid van de Michelin Alpin A4 vergroten het rijcomfort en -plezier. De Michelin Full Active Tread technologie, die op het loopvlak is toegepast, verkort de remafstand met 5 %. Bovendien zorgt de techniek voor een verhoogde stabiliteit en tractievermogen waardoor de auto 10 % makkelijker optrekt. In combinatie met een innovatief rubbermengsel,  ‘Helio Compound +’ genaamd, levert de Michelin Alpin A4 een veilig rijgevoel  tijdens weer en wind.

Profieleigenschappen

De Michelin Alpin A4 telt meer profielblokken waardoor de band een betere tractie, meer remkracht en meer stabiliteit biedt tijdens moeilijke weersomstandigheden. De band presteert zelfs op zijn best bij regen en ijzel dankzij de vernieuwde rubbersamenstelling die de perfecte grip en remkracht garandeert. 

Rendement

De Michelin Alpin A4 combineert duurzaamheid met brandstofbesparing. De brandstofbesparing is gemeten met een rolweerstandstest van TÜV SÜD Automotive 2008/2009. Bovendien staat het model bekend om zijn slijtvastheid wat het mooie bijgevolg heeft dat de band tot wel 35 % langer meegaat dan gemiddeld. Rekening houdend met de levensduur en de energie-efficiëntie is de Michelin Alpin A4 de zuinigste winterband. Hij is dan ook niet voor niets de winterband, die één winter langer meegaat!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.