Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Vredestein Snowtrac 3 banden

Vind uw

Snowtrac 3

hier!

Vredestein begon in 1909 met het produceren van rubberartikelen vanuit het Nederlandse Loosduinen, maar heeft zich in de loop der jaren internationaal op de kaart gezet. Tegenwoordig is een autobandenmarkt zonder Apollo-Vredestein moeilijk voor te stellen, aangezien het een van de grootste spelers is wereldwijd. Van alle Vredestein banden is de Vredestein Snowtrac 3 de echte uitblinker. Het model, die tot de Snowtrac-reeks behoort, levert uitmuntende prestaties in de wintermaanden. Met de focus op veiligheid, is de Vredestein Snowtrac 3  een echte ‘familieband’. 

Rijeigenschappen

Veiligheid staat, zoals bekend, bij deze producent centraal. De Vredestein Snowtrac 3 is een verbeterde versie van zijn populaire voorganger: de Snowtrac 2. Met de uiteenlopende groeven, die ook nog eens dwars liggen, kost het de banden geen enkele moeite om sneeuw op te lossen. De schouderblokken worden makkelijk ontkoppeld en door een evenwichtig slijtagepatroon worden alle performanceaspecten behouden. Zowel op nat als op droog wegdek leveren deze banden goede prestaties, maar zelfs bij sneeuw en ijs wordt er geen afbreuk gedaan op kwaliteit. Uitstekende handling en een ideale drukverdeling worden eveneens gegarandeerd door de variabele dieptes van de groeven.

Profieleigenschappen

De Vredestein Snowtrac 3 breekt met de traditie van doorlopende lengtegroeven. In plaats daarvan zorgen zijwaarts lopende groeven voor een maximale afvoer van water en sneeuw. De ‘bolle footprint’ heeft het mooie neveneffect dat water snel kan worden afgevoerd. Het uitgekiende profiel benut de volle bandbreedte waardoor onder alle weersomstandigheden veilig en comfortabel gereden kan worden. De Vredestein Snowtrac 3 is daarmee een goede keuze onder de winterbanden.

Rendement

De rolweerstand van de Snowtrac 3 is dankzij een innovatief rubbermengsel sterk verbeterd. Het Central Shift System bestaat uit een uitgekiende verschuiving van het linker-en rechter profieldeel. De daaruit volgende lage geluidsproductie voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen. Zuiniger en stiller rijden is bij deze band vanzelfsprekend!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info