Vredestein

Vredestein Snowtrac 3 banden

Vind uw

Snowtrac 3

hier!

Vredestein Snowtrac 3: het einde van aquaplaning

De Vredestein Snowtrac 3 is een strakke goed presterende winterband van Nederlandse bodem. Sterk en slijtvast en met prima prestaties op nat en glad wegdek (ANWB Winterbandentest) met uitstekende bescherming tegen aquaplaning. Tractie en remweg op een besneeuwd wegdek zijn bovengemiddeld. Het verbruik (van de auto met de Snowtrac 3 gemonteerd) is buitengewoon goed. De band is een uitstekende keus voor gebruik gedurende de winter in Nederland, en zeker ook daarbuiten. Deze premium winterband is geschikt voor alle typen personenauto’s en online goedkoop en gemakkelijk te bestellen op TIrendo.nl.

Vredestein Snowtrac 3: veilig en duurzaam

De Vredestein Snowtrac 3 presteert zeer goed in de bandentest van de ANWB. Zowel op het gebied van wegligging, aquaplaning in de lengterichting, aquaplaning dwars op de auto, als op de cirkelbaan krijgt de band de hoogste rating mee. Enig minpuntje is eigenlijk de geluidsproductie, die net onder het gemiddelde ligt. Voor een winterband is dat echter niet zo ongewoon. Ook de rolweerstand en de slijtvastheid zijn goed tot zeer goed bevinden in de test. Dat Vredestein het zo goed doet in de afgelopen jaren is niet zo maar uit de lucht komen vallen. Vredestein investeert consequent in de nieuwste materialen, technieken en productieprocessen. Daarnaast worden banden uitgebreid in de praktijk getest, en worden ook alle banden afzonderlijk getest voordat ze worden aangeboden. Op die manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en is de duurzaamheid van deze band praktisch gegarandeerd.

De Vredestein Snowtrac 3: topklasse in de sneeuw

Met de Vredestein Snowtrac 3 gaat u voor veilig en zeker. Dit is niet de nieuwste Snowtrac, en u kunt dan ook wat besparen ten opzichte van de nieuwe generatie Snowtracs van Vredestein. Dat houdt zeker niet in dat het hier om een verouderd model gaat. Er vinden ontwikkelingen plaats op het gebied van materialen en nieuwe typen profielen, en daarnaast zijn fabrikanten vanwege de druk van de concurrentie gedwongen om met nieuwe modellen te komen. U rijdt met deze 3 evenwel op een fantastische premium winterband die vele, vele jaren meegaat.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.