Michelin

Michelin Alpin A3 banden

Vanaf71,80 €per band
Vind uw

Alpin A3

hier!

Michelin, het merk met de leuke ronde bolletjesman, is één van de bekendste bandenfabrikanten ter wereld. In Nederland horen deze banden stevast bij de populairste modellen – en dat in elk segment. Daarenboven horen Michelin winterbanden bij het beste wat de industrie te bieden heeft. Vooral de Alpin-reeks met op kop de Michelin Alpin A4 zijn zeer geliefd bij diverse grote bandentests in binnen- en buitenland. De Alpin A3 is het voorgangermodel, maar zeker niet van mindere kwaliteit. Deze band overtuigt zowel qua rijgedrag, profiel en rendement. Hij is dan ook voorzien van het sneeuwvloksymbool, de internationale kentekening voor winterbanden.

Rijeigenschappen

De Michelin Alpin A3 is een band van de Franse fabrikant Michelin en wordt specifiek geproduceerd voor stadsauto's en kleinere gezinswagens. Gebruik makend van dezelfde technieken als ontwikkeld voor de meest noordelijke regio's van Scandinavië en Rusland, kan deze winterband moeiteloos winterse condities zoals sneeuw, natte sneeuw, ijzel en regen trotseren.  

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin Alpin A3 zorgt door het grote aantal blokken en groeven dat de banden bij glad en nat weer toch voldoende tractie blijven behouden. De door Michelin ontworpen rubbersamenstelling Helio Compound+ verhoogt bovendien nog eens de grip tussen de weg en het loopvlak van de band.  

Rendement

De Michelin Alpin A3 is een premium band voorzien van Michelin's groene X, wat inhoudt dat de band bijdraagt aan een lager brandstofverbruik en hierdoor uiteindelijk voordeliger voor de portemonnee is.  

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK