Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Semperit SPEED-GRIP 2 banden

Vind uw

SPEED-GRIP 2

hier!

Semperit is een historische bandenfabrikant uit Wenen en een van de grootste bedrijven in Oostenrijk. Het begon als een klassiek rubberproducent en heeft met de tijd meer en meer producten in zijn gamma opgenomen. Zo maak thet bedrijf vandaag ook operatiehandschoenen voor dokters en lopende banden voor de industie.

Dit verscheiden aanbod past ook perfect bij de betekenis van de naam Semperit, die een samenvoeging van de twee Latijnse woorden semper en it is (past/gaat altijd). Vanwege het koude weer in de Alpen, de thuisbasis van het merk, hebben Semperit winterbanden een zekere faam verworven. De Oostenrijkse ingenieurs hebben de Semperit Speed-Grip 2 voorzien van een nieuwe zogenaamde 3-fasen-samenstelling, die een nog betere prestatie op sneeuw en een uitstekende remwerking op ijs moet garanderen in vergelijking met de voorganger. Deze, met name de Semperit Speed-Grip, was reeds bekend voor zijn optimale eigenschappen voor sportieve en snelle wagens, maar de tweede generatie is ook perfect voor SUVs. Heeft men een kleinere auto, dan kiest men beter voor een ander model, namelijk de Semperit Master-Grip, die ook zonder problemen met zware hellingen en veel bochten goed overweg kan. Niet voor niets gaf Semperit deze band het eigen kwaliteitszegel "alpine proven"!

Rijeigenschappen

De Semperit Speed-Grip 2 banden komen uit diverse tests zeer positief naar voren. Zowel op beijzelde en besneeuwde wegen als op droog wegdek leveren de Semperit Speed-Grip 2 banden goede prestaties. Met deze banden kan veilig en comfortabel door elk winters weertype gereden worden.

Profieleigenschappen

De Semperit Speed-Grip 2 banden hebben een uitgekiend geometrisch profiel. De lengte -en dwarsgroeven worden door de ingenieuze blokkenstructuur ondersteund voor een goede grip op zowel droge als natte wegen. Ook aquaplaning wordt dankzij dit profiel zeer effectief tegen gegaan.

Rendement

De Semperit Speed-Grip 2 is een goed uitgebalanceerde band voor een mooie prijs. Door de goede rolweerstand zorgen de banden voor een laag brandstofverbruik en gelijkmatige slijtage.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info