Vredestein

Vredestein Wintrac Xtreme banden

Vanaf167,80 €per band
Vind uw

Wintrac Xtreme

hier!

Old headline

Intro

Vredestein komt van eigen Hollandse bodem en is in de laatste jaren uitgegroeid tot een echt allround bandenfabrikant. De bekendheid beperkt zich niet alleen binnen de landgrenzen, maar ook ver daarbuiten. Zo heeft de samenwerking met de Italiaanse bandenontwerper, Giorgetto Giugiaro, ertoe geleid dat Vredestein een plaats heeft veroverd tussen de A-merken wereldwijd.  Vooral de Vredestein winterbanden zijn hierdoor zeer geliefd geworden. Een voorbeeld is de Vredestein Wintrac Xreme die dankzij zijn krachtig design net zo goed oogt als hij presteert. 

Rijeigenschappen

De Vredestein Wintrac Xtreme is een winterband met strakke lijnen waardoor de band sportiviteit uitstraalt.  Het model die uitermate geschikt is voor 4x4-voertuigen en personenauto’s, levert hoge prestaties en heeft, net als de Vredestein Snowtrac 3, een goede wegligging op ijs en sneeuw. Bovendien vermindert de band het slipgevaar op natte wegen aanzienlijk.

Profieleigenschappen

Het W-vormige profiel van de Vredestein Wintrac Xtreme is voorzien van rechte lamellen en zigzaglamellen. De band heeft een uitstekende grip op sneeuw door de rechte lamellen op de looprichting. Bovendien zorgen de zigzaglamellen in de schouders voor een optimale handling. Verder versterkt het gebruik van Optimum Silica in de rubbersamenstelling de houvast nog meer. Op deze manier haalt Vredestein vast en zeker het maximale uit de band.

Rendement

De Vredestein Wintrac Xtreme verspreidt de bandendruk gelijkmatig waardoor de band niet alleen een lage geluidsproductie heeft, maar ook een langere levensduur. Het model is eveneens verkrijgbaar met de VRFC-technologie waardoor het met gemak als Runflatband kan dienen. Mocht er plotseling een verlies in de bandenspanning optreden, is doorrijden met  de Vredestein Wintrac Xtreme geen enkel probleem. De snelheid van 80 kilometer per uur moet dan echter wel in acht worden genomen. De Vredestein Wintrac Xtreme is de band die tijdens de wintermaanden continu kwaliteit levert, zelfs bij drukverlies.

Karaktereigenschappen

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Krachtige uitstraling
  • Goede wegligging bij sneeuw en ijs

 

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK