Firestone

Firestone Winterhawk banden

Vanaf46,30 €per band
Vind uw

Winterhawk

hier!

Firestone Winterhawk: van Bridgestone

De Firestone Winterhawk is een premium winterband in de middensegment prijsklasse van het Japanse Bridgestone. De band heeft een nieuw ontworpen profiel meegekregen voor meer tractie in de sneeuw, maar is verder vrijwel gelijk gebleven aan zijn voorganger, en dat is in dit geval een goed gegeven. Deze band is voor alle typen personenauto’s beschikt. Bestel de Winterhawk nu online bij Tirendo.nl, en laat hem gratis bezorgen!

Firestone Winterhawk: voor een veilige en comfortabele rit

De Firestone Winterhawk geeft veiligheid prioriteit met moderne materialen en technieken die zorgen dat de band goed grip behoud op beijzelde of besneeuwde wegen. Deze band doet het prima in combinatie met een zomerband van Firestone. Het verwisselen gaat immers razendsnel, en op deze manier rijdt u altijd veilig en gaan beide sets banden langer mee.

Firestone Winterhawk: grip en tractie

De Firestone Winterhawk heeft plenty grip op alle typen wegdek en onder alle weersomstandigheden. Door toepassing van siliconen en andere moderne componenten stoot het profiel water af en blijft er geen water, sneeuw en vuil in de geultjes van het profiel hangen. De Winterhawk is er bovendien op vooruit gegaan wat betreft geluidsproductie en comfort op snelwegen. Bestel nu één of meer van deze Winterhawks online bij TIrendo.nl, en de bezorging is volledig gratis!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK