Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Uniroyal MS PLUS 66 banden

Vind uw

MS PLUS 66

hier!

Uniroyal is een Belgisch bandenmerk. Door het koudere en regenachtige weer in België, zoals we dit ook in Nederland kennen, zijn winterbanden duidelijk de specialiteit van deze fabrikant. De slogan van het bedrijf spreekt dan ook voor zich: Uniroyal – de regenband!

Deze banden presteren, zoals de naam het reeds laat vermoeden, bijzonder goed als het regent. Dit is in onze noordelijke regio’s ook mooi meegenomen. Duur zijn Uniroyal banden ook niet echt. Ze zijn veelmeer banden voor het goedkope middensegment. Sinds de jaren 80 hoort het merk toe aan het Duitse Continental, waardoor de marktpositie verder verstevigd kon worden. Het heeft dus duidelijk zo zijn voordelen tot een van de vijf grootste bandenproducenten te horen.

Rijeigenschappen

De Uniroyal MS plus 66 banden scoren in diverse tests eigenlijk op alle punten goed. Ze hebben zowel op droog als nat wegdek prima grip. Door de speciaal ontworpen buitenranden, met hun toegenomen dikte, presteren deze banden uitzonderlijk goed bij bochten op sneeuw of ijs.

Profieleigenschappen

Nieuw van Uniroyal is de zogenaamde 3D aquagroeftechnologie. Dankzij deze technologie kan de Uniroyal MS plus 66 nog meer water en sneeuw afvoeren dan zijn voorganger, ook onder zware belasting. Ook werden de ribben, die voor het contact met de weg zorgen met ongeveer 12 procent verlengd. Het gevaar voor aquaplaning wordt dus met deze techniek sterk verminderd.

Rendement

De Uniroyal MS plus 66 banden zijn dusdanig evenwichtig ontworpen, dat ze bij normaal gebruik gelijkmatig slijten. Hij blijft felxibel tijdens de hele levensduur, omdat een diffusievaste weekaker zelfs bij extreem lage temperaturen de rubbersamenstelling zacht houdt. Deze banden zijn hun investering zeker waard, want ze gaan langdurig mee.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info