Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 51
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Uniroyal banden

De Belgische bandenfabrikant Uniroyal heeft een goede naam tussen alle sterke leveranciers in het middensegment. Uniroyal banden staan vooral zeer goed bekend als "regenbanden". Regenbanden zijn zomerbanden die bijzonder goed presteren wanneer er sprake is van aquaplanning en kenmerken zich door een goede grip op natte wegen. Uniroyal brengt zijn uitstekende regenbanden als sinds 1969 met veel succes op de markt. Dankzij veel innovatie in de regenbanden techniek behoud Uniroyal sinds jaren zijn hoge positie in het regenbandensegment. Met draairichting gebonden banden met een uitgekiend V-profiel waardoor regenwater prima wordt afgevoerd, zijn Uniroyal banden steeds een sterke speler gebleven op dit gebied. Door de fusie met het Duitse Continental AG in de jaren 80 van de vorige eeuw, is de positie van Uniroyal alleen maar verder verstevigd. Continental werd al in 1871 opgericht en neemt een schat aan ervaring en expertise mee op het gebied van de fabricage van degelijke autobanden die meetellen in deze grote industrie. Continental hoort tot de vijf grootste bandenproducenten ter wereld.

Uniroyal heeft een groot assortiment verschillende banden in productie waarbij voor alle soorten is nagedacht over de beste oplossing voor verschillende soorten voertuigen tijdens diverse weersomstandigheden. De winterbanden van Uniroyal banden zijn er in meerdere maten. Zowel de zomer- als ook winterbanden staan allemaal garant voor een sterke kwaliteit/prijsverhouding. Een voorbeeld daarvan is de Uniroyal Rainsport 2.

Als voorbeeld van een recente test wordt in de Zomerbandentest 2012 van de ANWB, de Uniroyal RainExpert (205/ 55 / R 16 V) genoemd. De band scoort bovengemiddeld met 3 sterren en wordt vooral goed tot zeer goed omschreven als het gaat om grip op zowel droog- als nat wegdek. En zeker de zijdelingse grip op de cirkelbaan is uitstekend te noemen binnen de aansprekende testresultaten. Een goed alternatief is de Uniroyal MS Plus 66.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK