Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Uniroyal Winterbanden

Uniroyal

Uniroyal is een solide partner als het gaat om betrouwbare en comfortabele banden. Het bedrijf, die haar wortels in België heeft, produceert sinds eind jaren 60 onder andere Uniroyal zomerbanden. Toch plukt het bedrijf haar vruchten vooral van de productie van winterbanden.  Het enorme succes heeft Uniroyal onder meer te danken aan de regenbanden waar de Belgische fabrikant in is gespecialiseerd. Met betrekking tot deze banden laat Uniroyal andere merken ver achter is door zich continu te verbeteren op innovatie, comfort en veiligheid.  Door te fuseren met het Duitse Continental in de jaren 80, heeft Uniroyal zich nog meer op de kaart gezet. Dit is ook niet verwonderlijk aangezien Continental meer dan 140 jaar ervaring met zich meedraagt. De krachtenbundeling heeft ertoe geleid dat de Uniroyal winterbanden absolute wereldtoppers zijn.

Uniroyal winterbanden  zijn er in alle soorten en maten zodat aan ieder voertuig onder elke weersomstandigheid de perfecte band kan worden geboden. Hierbij wordt de focus op kwaliteit nooit of te nimmer uit het oog verloren.  Dat Uniroyal de expert onder de winterbanden is, is dan ook geen toeval.  Het bedrijf laat duidelijk zien dat het trots is op zijn bekwaamheid. De slogan is namelijk: ‘ de regenband’.

Een van de Uniroyal winterbanden die hierdoor enorm uitblinkt is de  Uniroyal MS Plus 66. De band is in Nederland zeer geliefd vanwege zijn goede grip op droog en nat wegdek. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3D-aquagroef technologie waardoor water en sneeuw perfect worden afgevoerd, ook onder zware belasting. De MS Plus 66 is,tevens, een van de vele Uniroyal winterbanden die korte metten maakt met aquaplaning.  Ondanks hun expertise, hebben de Uniroyal banden een aantrekkelijk prijskaartje. De Uniroyal winterbanden zijn het daardoor dubbel en dwars waard!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK