Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Uniroyal RainExpert banden

Vind uw

RainExpert

hier!

Het Belgische bandenmerk Uniroyal heeft slechts 7 banden in zijn sortiment, maar daarvan zijn er 4 zomerbanden. Het is dan ook weinig verrassend dat het warme seizoen de specialiteit van deze fabrikant is. Samen met de Uniroyal Rainsport 2 is dit model een van de meest gevraagde banden van het merk. Uniroyal en Michelin zomerbanden behoren tot de favorites van de Nederlandse consument.

Rijeigenschappen

De Uniroyal Rainexpert zomerband is een uitstekend presterende band met een voortreffelijke wegligging, een bijzonder goede tractie en een hoge mate van veiligheid wat onder anderen tot uiting komt in de korte remweg van de band. DeUniroyal Rainexpert geeft veel en een uitermate ontspannen rijplezier aan de moderne automobilist.

Profieleigenschappen

Over het profiel van de Uniroyal Rainexpert is door de ontwerpers van Uniroyal goed nagedacht. De speciaal ontworpen hoekvormige profielen, ook dubbele concave groeven genoemd, zorgen voor een zeer goede grip bij het remmen en werken opvallend verkortend op de remweg. Het grotere loopvlakcentrum voorkomt dat het water gaat kolken. De regen wordt beter verspreid, het water en de modder worden door het profiel vlot afgevoerd. Zo biedt de Uniroyal Rainexpert een optimale bescherming tegen aquaplaning en is, zoals de naam het reeds deed vermoeden, een ware regenexpert.

Rendement

Uniroyal Rainexpert zomerbanden voldoen aan alle eisen van deze tijd op het gebied van milieu, veiligheid en comfort. Door de “Visual Alignement Indicators” tonen eenzijdig slijtage bij deze band aan, waardoor een snelle corrective mogelijk gemaakt wordt. Dit biedt een extra aan veiligheid tijdens kritische rij-manoeuvres. Het merk garandeert ook een buitengewoon lange levensduur en daardoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij deze zomerbanden dik in orde.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info