Uniroyal

Uniroyal RainExpert banden

Vanaf56,90 €per band
Vind uw

RainExpert

hier!

Uniroyal RainExpert: niet nat van de regen

De Uniroyal RainExpert is een zeer sterke all round all season band die het, de naam geeft het al aan, uitstekend doet onder meer extrame omstandigheden van regen- en sneeuwval. Deze band is in principe voor ieder type personenauto geschikt. Het niveau van bescherming tegen aquaplaning is zeer hoog vanwege het gebruik van materialen en een goed doordacht profiel. Ook de grip is uitstekend op alle typen wegdek en onder alle weersomstandigheden. Door de lage rolweerstand tenslotte is de RainExpert behoorlijk zuinig en stil. Je bestelt deze band eenvoudig en snel online op deze website. De bezorging is gratis.

Uniroyal RainExpert: bescherming tegen aquaplaning

Voor een all season band doe te Uniroyal RainExpert het in de winter uitstekend. Dat is voornamelijk aan het correct ontworpen en uitgevoerde profiel te danken, dat niet veel verschilt van eerdere generaties Uniroyals en in het verleden altijd prima dienst heeft gedaan. Door twee vrij brede groeven in de lengterichting en zg. haaivinnen in het profiel worden water en vuil zeer netjes en efficiënt afgevoerd.

Uniroyal RainExpert: sterk en zuinig met brandstof

De Uniroyal RainExpert gaat vanwege de sterke slijtvaste materialen lang mee en het profiel behoud zijn vorm en werking. Door de groeven in het profiel die vrij diep en breed zijn, is het contact met de weg altijd optimaal. Een echte aanrader, zeker voor het natte en onbetrouwbare Nederlandse klimaat! Bestel nu online en laat de RainExpert gratis thuis bezorgen!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK