Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 32
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Uniroyal Zomerbanden

Altijd veilig met Uniroyal zomerbanden, ongeacht het weer

Uniroyal zomerbanden staan bekend om hun prestaties op natte ondergronden – het gaat hier ten slotte wel over de uitvinders van de regenband. Vandaag de dag leveren Uniroyal banden veel meer dan alleen een veilig gevoel op natte wegen. De grip op het droge is erg sterk en daarnaast zijn de banden betrouwbaar en leveren ze comfort. Het lijkt er dus op dat de samenwerking met Continental zijn vruchten afwerpt.

De RainSport en RainExpert series van Uniroyal bewijzen dat dit bedrijf een bedreiging vormt voor andere premium fabrikanten. De namen laten meteen weten dat het omgaan met natte omstandigheden nog altijd hoog op 't lijstje staat bij Uniroyal. Daarnaast ontvangen de banden veel lof van verschillende experts op het gebied van autorijden.

Een reeks zomerbanden van Uniroyal, te koop voor voordelige prijzen op Tirendo.nl

De Uniroyal RainSport 3 is een ideale keus voor compacte tot middelgrote auto's en SUV's. De band gebruikt het innovatieve 'shark skin' ontwerp om zo de rijeigenschappen en het remmen op natte wegen te versterken. Deze grip is niet van droge wegen te onderscheiden, waardoor deze opmerkelijke Uniroyal band een tweede plaats behaalde in de 'Auto, Motor und Sport' zomerbanden test in 2014, een hogere plaats dan de banden van sommige premium automerken.

Een model dat zich meer op touring concentreert is de nieuwe Uniroyal RainExpert 3 die dezelfde 'shark skin' technologie gebruikt als zijn broertje, de RainSport 3. Veiligheid in de regen is daarmee net zo goed, en de weerstand bij aquaplaning is bijna legendarisch. Deze Uniroyal zomerband is iets zachter en levert daardoor wat comfort en een hoger rendement in, wat zonder twijfel aan de wensen van praktische autobestuurders zal voldoen.

Voordelige autobanden

Bestel je banden online bij Tirendo en haal je voordeel uit onze voordelige autobanden prijzen! Naast Uniroyal zomerbanden zijn er ook talloze andere zomerbanden beschikbaar – eco, premium, goedkope autobanden, noem maar op, wij stellen je niet teleur!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK