Uniroyal

Uniroyal RainSport 2 banden

Vanaf82,00 €per band
Vind uw

RainSport 2

hier!

Uniroyal komt uit België en is in weinig tijd tot een geliefd merk op de Nederlandse markt uitgegroeid. Het gamma is gespecialiseerd in zomerbanden (de fabikant biedt slechts 3 winterbanden aan) en de belangrijkste modellen zijn de Rainsport 2 en de Uniroyal Rainexpert, die bekend staat voor zijn uitstekende omgang met aquaplaning. Een van de hoofdconcurrenten is de Pirelli Cinturato P 7.

Rijeigenschappen

De Uniroyal Rainsport 2 banden leveren optimale verrichtingen onder alle weersomstandigheden. Niet alleen tijdens regenachtige dagen en zomerse hagelbuien, maar ook tijdens droge of winderige dagen. De banden zijn zowel geschikt voor luxe personenauto's als speciale sportwagens. De Uniroyal Rainsport 2 banden onderscheiden zich door de grote resistentie tegen watergladheid, de korte remafstand op natte en droge wegen en de geringe slijtage.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Uniroyal Rainsport 2 zorgt voor een efficiënte waterverplaatsing, wat de kans op aquaplaning sterk vermindert. De gebogen V-vorm van het profiel is deel van de 3D-structuur, die een efficiënte waterverdrenging mogelijk maakt. De korte remafstand is kenmerkend voor deze band, wat te danken is aan de speciale rubbersamenstelling, ook red-hot-silica genoemd. Of het regent of niet, de wagen komt snel tot stilstand.

Rendement van de band

Het is comfortabel rijden met de Uniroyal Rainsport 2 banden. De banden zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling en goed contact met de weg. Hiermee wordt eenzijdige bandenslijtage voorkomen en kunnen er meer kilometers gereden worden. Door een speciale indicator kan men eenzijdige slijtage en eventuele fouten op tijd herkennen, en kunnen de banden tijdig weer goed worden afgesteld. Deze veranderingen betrekken zich hoofdzakelijk op de spoorbreedte van de Uniroyal Rainsport 2. De levensduur wordt op die manier drastisch verlengd.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK