Nokian

Nokian WR D3 banden

Vind uw

WR D3

hier!

Nokian is een Finse bandenproducent die vanaf de oprichting in 1998 enorm aan de weg heeft getimmerd. Het bedrijf is zelfs zo succesvol dat het tegenwoordig de grootste speler is op de Noord-Europese autobandenmarkt. Deze positie heeft Nokian dubbel en dwars verdiend doordat het merk continu nieuwe technieken toevoegt aan de autobanden. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat Nokian winterbanden tot een van de hoogwaardigste banden behoren. Dit geldt met name voor de Nokian WR D3.

Rijeigenschappen

De Nokian WR D3 band is een van de winterbanden die uitermate geschikt is voor de zuinige rijder. Tevens heeft het model de reputatie dat het een prima grip levert op zowel droog als besneeuwd wegdek. Deze resultaten worden getoond wanneer getest wordt op de onderdelen tractie en zijdelingse grip. 

Profieleigenschappen

Het profiel van de Nokian WR D3 banden is een unicum aangezien het de vorm van een pijl heeft. Het effect daarvan is dat sneeuw en ijs als het ware uit de groeven worden geblazen. Deze innovatie noemt men de ‘Slush Blower’- technologie die ondere andere aquaplaning voorkomt.  Verder zorgen de vernieuwde zijkanten voor een laag geluidsniveau tijdens het rijden.

Rendement

De Nokian WR D3 kent, onder elk weerstype, een uitstekende rolweerstand. Daardoor kan de band zonder meer getypeerd worden als een zuinige band. Door alleen de allerbeste materialen te gebruiken bij de productie hebben de banden, bovendien, een lange levensduur. De Nokian WR D3 overleeft met gemak meerdere winters!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.