Pirelli

Pirelli Sport Demon banden

Vanaf88,80 €per band
Vind uw

Sport Demon

hier!

De Pirelli Sport Demon is een veelzijdige en klassieke band die onder alle rijomstandigheden topprestaties neerzet. De band heeft een eersteklas grip op droge en natte wegen. Het is een veilige en betrouwbare band die heel gunstig geprijsd is en veel kilometers aankan. De band is zeer geschikt voor sportieve tourrijders

Profieleigenschappen

Het speciale profiel van de Pirelli Sport Demon zorgt voor een stabiele wegligging onder droge en natte weerscondities. De samenstelling van het rubber zekert een voorbeeldige wendbaarheid, goede handling en een buitengewone tractie. De band staat zijn mannetje bij snelle richtingveranderingen en plotselinge manoeuvres. De groeven in de banden zorgen ervoor dat bij flinke regenval het water snel wordt afgevoerd. De band behoudt hierdoor zijn grip op de weg, het gevaar van aquaplaning blijft buiten de deur. De Pirelli Sport Demon banden zijn bovendien zeer stabiel en bieden ruime bescherming tegen externe beschadiging.

Rendement

De Pirelli Sport Demon levert waar voor zijn geld. De band heeft een laag brandstofverbruik en een lange levensduur. De Pirelli Sport Demon vertoont een stabiel en comfortabel rijgedrag onder alle omstandigheden. Het is een ideale en goed betaalbare tourband, die bij vele rijders bijzonder in de smaak valt.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK