Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173


Pagina 1 van 13
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Pirelli banden

Pirelli is de Italiaanse bandenfabrikant die al ruim een eeuw een actieve rol speelt op de bandenmarkt. Met deze jarenlange expertise heeft de producent zijn banden op de kaart weten te zetten. Zo worden de Pirelli banden veelal gebruikt in de Formule 1. Toch zijn het niet alleen de autobanden die hoge ogen gooien. Met zijn Pirelli motorbanden timmert de bandenreus immers ook flink aan de weg.

Het grote succes heeft alles te maken met de goede reputatie die Pirelli al had – betrouwbaar, zelfs op de hoogste snelheden. Om dit ook te kunnen garanderen voor zijn motorbanden heeft Pirelli geleund op zijn ervaring wat betreft innovatie en technologie. Pirelli motorbanden kenmerken zich dan ook door hun maximale veiligheid, lange levensduur en hoog rijcomfort.

Een van de motorbanden die deze punten perfect weet te combineren, is de Pirelli Angel ST. De slijtvaste band is, met zijn unieke rubbersamenstelling, uitermate geschikt om heerlijk mee te toeren. Ook voor de sportieve motorrijder is de sporttoerband ideaal. Of u nu kiest voor dit model of voor een van de andere prachtbanden, Pirelli motorbanden staan altijd voor u klaar!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK