diagonale banden voor aanhangwagens

Diagonale banden voor aanhangwagens koop je voordelig online

Aanhanger banden zijn er in verschillende soorten en maten. Er kunnen radiaalbanden of diagonaalbanden onder je aanhangwagen gemonteerd zitten. Bij diagonale banden voor aanhangwagens bestaat het karkas uit schuin over elkaar lopende stroken van nylon,polyester of rayon. Om het gewicht van een zware aanhangwagen te kunnen dragen, wordt de diagonaalband verstevigd met een verstevigende gordel die in de looprichting wordt geplaatst. Zo zijn de banden beter bestand tegen de zware lading. Heb je ook diagonale banden voor aanhangwagens nodig? Dan bestel je ze natuurlijk online!

Bestel ook je diagonale banden voor aanhangwagens online en bespaar jezelf een hoop moeite en geld. Voor onze banden betaal je hele aangename prijzen en bovendien kunnen we ze allemaal uit voorraad leveren. Zo hoef je niet lang te wachten op je nieuwe diagonaalbanden voor je aanhanger. Kijk gewoon eerst even op Tirendo.nl en bekijk dan ook meteen onze speciale aanbiedingen . Gebruik onze zoekfunctie om meteen een overzicht te krijgen van de banden die passen bij de velgen en wielen van jouw aanhanger. Typ gewoon de maat in van de velg en je ziet meteen welke aanhanger banden je kunt bestellen en laten bezorgen.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.