industriële luchtbanden

Industriële luchtbanden online kiezen, vergelijken en bestellen

Industriële luchtbanden zijn banden die gebruikt worden voor zware voertuigen in de wegenbouw. Luchtbanden geven veel rijcomfort, zowel op de verharde weg als op ongelijke ondergrond en zijn in staat om de grote gewichten van zware machines te dragen. Daarom hebben industriële banden grote diameters, zodat ze passen op de velgen van bijvoorbeeld grondverzetmachines en trucks. De meeste industriële luchtbanden zijn uitgevoerd als diagonaalband, maar ook radiaalbanden worden gebruikt. De profielen van industriële luchtbanden moeten afgestemd zijn op het soort werk . Zo geven blokprofielen de beste tractie en zorgen lijnprofielen voor een goede wendbaarheid. Combinaties van deze 2 profielen zijn ook mogelijk.

Waarom zou je moeilijk doen met grote industriële luchtbanden als je ze ook gewoon via internet kunt bestellen? Als je op Tirendo.nl kijkt, dan zie je meteen welke industriële luchtbanden we uit voorraad kunnen leveren. Zo heb je je banden snel in huis. Bestel je 2 of meer banden dan leveren we ze bovendien gratis thuis of bij een montagepunt wat je zelf uitkiest.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.