machines voor bouw en bosbouw (MPT)

Banden voor machines voor bouw en bosbouw (MPT) bestellen met montage

Machines voor bouw en bosbouw vragen om een eigen soort banden. Veelgebruikte banden voor deze machines zijn de MPT banden (multi purpose banden). Dit zijn banden die geschikt zijn voor voertuigen die op de weg een hoge snelheid rijden en daarnaast offroad een goede tractie nodig hebben, zoals voertuigen van gemeentelijke diensten en militaire voertuigen. MPT banden zijn verkrijgbaar als radiaalbanden of als diagonaalbanden. Merken zoals Continental of Dunlop hebben MPT banden voor machines voor bouw en bosbouw in het assortiment. Je vindt ze natuurlijk online in onze bandenvoorraad op Tirendo.nl.

Wil jij ook banden bestellen wanneer jou dat het beste uitkomt? Dus bijvoorbeeld 's avonds vanuit huis, of in het weekend? Dat kan als je je nieuwe MPT banden bestelt in onze online bandenshop waar we honderden banden van tientallen merken op voorraad hebben liggen. Zo heb je je nieuwe banden dus razendsnel in huis. Of laat ze bezorgen bij een van onze montagepunten waar voor een vast, laag bedrag je nieuwe banden onder je voertuig worden gezet. Bestel de montage gewoon mee als je je MPT banden afrekent en de rest gaat bijna vanzelf. Ervaar het ook en koop je nieuwe banden op Tirendo.nl

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.