kleine banden / maaimachines

Koop je kleine banden voor maaimachines snel online incl. montage

Kleine banden voor maaimachines, zitmaaiers en gazonmaaiers hebben een diameter die geschikt is voor gebruik op de velgen van de wielen van deze machines. De meest gebruikte kleine banden voor zitmaaiers zijn luchtbanden met een inch maat van tussen de 4 inch en 10 inch. Welke bandenmaat je nodig hebt voor jouw maaimachine, kun je lezen op de zijkant van de banden die nu onder je machine gemonteerd zijn. Als je nieuwe banden nodig hebt, dan kun je deze natuurlijk bij je dealer halen. Maar je kunt ze ook voordelig online bestellen in onze bandenshop op Tirendo.nl. Bekijk ons brede assortiment banden van topmerken zoals Michelin en Continental.

Laat je nieuwe kleine banden voor maaimachines gewoon thuisbezorgen en bestel ze online. Als je 2 banden of meer bestelt, dan krijg je bij ons gratis verzending. We kunnen je banden bovendien meteen afleveren bij een door jou gekozen montagepunt waar ze je banden deskundig monteren. Zodra je banden zijn bezorg, ontvang je vanzelf een bericht waarna je je grasmaaier naar de garage kunt brengen.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.