banden voor landbouwkundige voertuigen

Snel banden voor landbouwkundige voertuigen bestellen en laten monteren

Banden voor landbouwkundige voertuigen zijn luchtbanden die gebruikt worden onder trekkers en aanhangers in de landbouw. Landbouwbanden hebben een grote inch maat en een speciaal profiel wat ze geschikt maakt voor het rijden op losse en modderige ondergronden. Voor trekkers zijn er speciale tractorprofielen die je tegenkomt op trekkerbanden. Bekende merken landbouwbanden zijn Petlas, Alliance en Ozka. Een aantal hiervan kun je voor een lage prijs online bestellen via Tirendo.nl. Bestel 24 uur per dag en 7 dagen per week in onze online shop met banden. Bestel je meer dan 2 banden, dan bezorgen we je bestelling bovendien helemaal gratis.

Banden voor landbouwkundige voertuigen zijn groot en zwaar. Bestel ze daarom online en laat ze meteen gratis bezorgen aan huis of bij een montagepunt bij jou in de buurt. Hier monteren ze snel en vakkundig je nieuwe trekkerbanden onder je tractor. De montage kun je meteen voor een vast laag bedrag meebestellen als je je nieuwe banden afrekent in onze shop. Zo hoef je dat niet meer apart te regelen en dat scheelt weer veel kostbare tijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.