Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Pirelli DIABLO STRADA banden

Vind uw

DIABLO STRADA

hier!

De Pirelli Diablo Strada is als sportieve kwaliteitsband bijzonder geschikt voor de sportieve toermotor.
Zijn uiterlijke vorm vertoont de ronding van een echte sportband. Deze sportieve vorm biedt verregaand wegcontact aan de zijkanten van de band en maakt scherp bochtenwerk mogelijk. De Pirelli Diablo Strade gebruikt de met staal versterkte radiaalconstructie waarop Pirelli het patent heeft. Het gebruik van deze techniek zorgt voor een zeer stabiel weg contact tijdens de rit en in de bochten minimaliseert het de vervorming van de band.

Profieleigenschappen

Het materiaal mengsel waaruit de Pirelli Diablo Strada is geconstrueerd, levert een hoge grip op in natte en droge situaties.
Pirelli levert de Diablo Strada als brede achterband en smallere voorband. Ter verlenging van de levensduur heeft Pirelli de achterband speciaal voorzien van een 12 millimeter brede verharde strip in het midden van het loopvlak.
Om het risico van aquaplaning te verkleinen, werden de Pirelli Diablo Strada voorband en achterband als een eenheid ontworpen. De voorband zorgt in sterke mate voor de kanalisering van het water, waardoor de achterband voornamelijk rijdt door een watervrij gemaakt spoor.

Rendement

De Pirelli Diablo Strada heeft een zeer sportieve look. De band is geproduceerd door een klasse A producent en de levensduur is sterk verlengd. Daarbij vertoont de Pirelli Diablo Strada een prima weggedrag. zo is het een klein wonder, dat prijskaartje van deze band nog bijzonder aantrekkelijk genoemd kan worden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info