Goedkope winterbanden | tot 30% | Goedkope banden bij tirendo.nl

Goedkope winterbanden

Koop nu winterbanden en bespaar gelijk!

Selecteer uw bandenmaat...

* Tot 30% goedkoper dan de traditionele merkgarage. Onderzoek gebaseerd op een enquête bij meer dan 200 dealers.

  • Gratis bezorging
    Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
  • Tot 14 dagen retourneren
    Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
  • + 650 montagepartners
    Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Goedkope winterbanden kopen

Veiligheid in het verkeer gaat boven alles. Dit geldt zeker tijdens de wintermaanden wanneer sneeuw, ijzel en hagel aan de orde van de dag zijn. In tegenstelling tot zomerbanden, bieden winterbanden wél de juiste grip en stabiliteit bij lagere temperaturen. Het profiel en het rubbermengsel zijn immers zo samengesteld dat winterbanden bij temperaturen onder de zeven graden hun rijprestaties niet verliezen. In de wat guurdere dagen zijn hoogwaardige winterbanden daarom dus van groot belang!

Gelukkig hoeft het tegenwoordig helemaal niet duur te zijn een degelijk setje te monteren. Tirendo heeft ze namelijk: goedkope winterbanden! Door intensief samen te werken met groothandelaren uit binnen- en buitenland, zijn  wij in staat om u de perfecte winterbanden aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontdek ze bij Tirendo!

Korting bij Tirendo Wist u dat u bij Tirendo altijd korting kunt pakken! Klik hier en zie hoe u op iedere aankoop 3% korting kunt krijgen!

Tirendo maakt besparen mogelijk!

De tijd dat u veel geld moest neertellen voor banden is voorbij, aangezien u bij ons altijd verzekerd bent van een scherpe prijs. Zo importeren wij onder andere goedkope banden uit Duitsland. Tevens zetten wij onze prijzen altijd onder de geadviseerde retailprijs waar u ook deze winter weer van kunt profiteren. U vindt bij ons dus gegarandeerd goedkope winterbanden die, echter onder geen beding afbreuk doen aan kwaliteit. Zowel de discountmerken als  de premiumbanden voldoen aan de wettelijke profieldiepte van minimaal 1,6 mm. Met goedkope winterbanden van Tirendo gaat u altijd veilig op weg!

Goedkope winterbanden: ons assortiment

Met meer dan 15.000 verschillende zomer-, winter- en all season banden, heeft Tirendo ook gegarandeerd uw droombanden in huis.  Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor goedkope winterbanden, maar ook voor modellen van A-merken, zoals Michelin winterbanden. De gewenste banden kunt u nu snel en eenvoudig vinden, dankzij diverse zoekopties, waaronder een prijsfilter. Banden uitzoeken was dus nog nooit zo gemakkelijk. Bevind u in de wintermaanden niet op glad ijs: ga voor goedkope winterbanden!

De goedkope winterbanden zijn nu zelfs nog voordeliger, dankzij de gratis bezorging aan huis. Laat u de bandenmontage liever aan een garage over, dan is de levering aan een van onze montagepartners eveneens kosteloos.