Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Hankook Kinergy Eco K425 banden

Vind uw

Kinergy Eco K425

hier!

De Hankook Kinergy Eco K425 banden voor personenwagens bieden een groot rijcomfort aan iedere bestuurder. Dankzij een goede grip op de weg blijft de wagen baanvast en kan men makkelijk bochten nemen zonder het risico stuurcontrole te verliezen. Ook op een nat wegdek blijven de autobanden hun stabiele wegligging behouden. Maar het belangrijkste kenmerk van de Kinergy Eco K425 banden is vanzelfsprekend hun ecologische karakter dat zich in verschillende aspecten vertaald. Zo is er sprake van een verlaagde CO2-uitstoot, een hoge kilometrage en een brandstofbesparing. Deze topper bij de goedkope banden - een van de winnaars van de ANWB zomerbandentest 2014 - is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Hankook Kinergy Eco K425, de zuinige ecoband

Profieleigenschappen

Het profiel van de Hankook Kinergy Eco K425 is asymmetrisch en voorzien op een perfecte afwatering zodat een nat wegdek geen problemen vormt en aquaplanning makkelijk voorkomen kan worden. Het rubber is van goede kwaliteit zodat de slijtage zeer traag gebeurt en de banden uiterst duurzaam zijn. De banden zijn zowel voor kleine als middelgrote wagens uiterst geschikt en bieden in beide gevallen een aangename rijervaring aan de bestuurder. Een lage rolweerstand zal het rijcomfort zeker verhogen.

Effectiviteit

Deze banden zijn ontwikkeld om de bestuurder van de personenwagen comfort te bieden in combinatie met een ecologisch verantwoorde keuze. Een goede wegligging en een lage rolweerstand verhogen het rijcomfort, een hoge kilometrage, trage slijtage, lage CO2-uitstoot en brandstofbesparing komen het milieu zeker ten goede. De band bestaat in diverse maten zodat zowel bestuurders van kleine personenwagens als middelgrote personenwagens er gebruik van kunnen maken. De Hankook Kinergy Eco K425 banden hebben een prima reputatie en dat is zeker niet onterecht.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK