Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 34
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Hankook Zomerbanden

Hankook Tire, in 1941 in Zuid-Korea opgericht, is de op zes na grootste autobandenfabrikant van de wereld. Begonnen als Chosun Tire Company heeft het bedrijf inmiddels grote vestigingen in Indonesië, China en Hongarije, maar zijn ze ook te vinden met een distributiecentrum in Rotterdam. Hankook zomerbanden gaan de hele wereld rond en worden werelwijd in meer dan 180 landen verkocht. Daarnaast levert Hankook voor vele automerken de 'original-equipment'-banden, de banden die in eerste instantie op een auto gemonteerd worden; grote kans dus dat u al een keer op Hankook banden gereden heeft!

Hankook is een prima keuze voor personenauto's, maar ook voor SUV's, 4x4's of bestelwagens is het een geliefd bandenmerk. Daarbij kunnen bijvoorbeeld ook vrachtwagen- en vliegtuigbestuurders bij Hankook aankloppen voor hun banden! Daarnaast is het bedrijf sinds 2008 veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën om zijn 'impact op het milieu' te verkleinen. Alle banden van Hankook worden gemaakt volgens de 'Kontrol'-filosofie. Binnen deze visie wordt een combinatie van technologieën ingezet voor een optimale performance, veiligheid, comfort en milieuvriendelijkheid.

Ook bij de ANWB-test van 2012 komen Hankook zomerbanden goed uit de test. De Hankook Kinergy Eco K425 (165/70 R14) bijvoorbeeld; deze scoort op alle geteste criteria redelijk, goed of zeer goed. Met een positieve beoordeling op verbruik en slijtage zijn deze banden prima voor de portemonnee. En, door de concurrerende prijzen hebben de zomerbanden van Hankook bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit jaar werd de Hankook Ventus S1 Evo2 K117 getest en hij eindigde daarbij in goed gezelschap. Er mag niet aan getwijfeld worden, dat deze band tot het beste behoort, wat de bandenindustrie te bieden heeft.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK