Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
36,80 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 13
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Continental Winterbanden

Continental

Al 140 jaar bevindt het Duitse Continental zich op de weg.  Dankzij deze jarenlange ervaring in autobanden is het niet verwonderlijk dat het bedrijf vandaag de dag een van de grootste autobandenproducenten is. Een andere reden voor het grote succes van Continental is het uiteenlopende assortiment dat de bandenreus aanbiedt. Stuk voor de stuk garanderen de Continental banden uitmuntende kwaliteit. De winterbanden zijn daarop zeker geen uitzondering!

Continental winterbanden bieden u veiligheid onder alle omstandigheden. Waar zomerbanden bij lagere temperaturen harder en daardoor onveiliger worden, blijven de winterbanden van de Duitse fabrikant flexibel en elastisch. Dankzij een innovatief rubbermengsel blijven de banden soepel en zorgen ze voor een stevige wegligging. Met de Continental winterbanden houdt de auto maximaal contact met de weg en wordt de kans op slippen beperkt.

De keuze voor een winterband is een moeilijke keuze. Het is daarom vrijwel een must om kritisch te zijn. Het gaat immers om uw eigen veiligheid. Met de Continental winterbanden valt deze last van uw schouders doordat ze hoog scoren bij verschillende tests. Zo kwam de Continental ContiWinterContact TS 800 bij de ANWB in 2011 als beste uit de test. De eigenschappen en kwaliteiten zijn zo op elkaar afgestemd dat de band optimale veiligheid garandeert. Naast deze winterband, voldoet de Continental ContiWinterContact TS 830 P aan de verwachtingen die men heeft van Continental. Van alle winterbanden, is dit model zonder twijfel de betrouwbaarste. De band wordt door kenners geprezen door de uitstekende remkracht bij gladheid. Welke u ook kiest, Continental winterbanden houden u op de weg.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK