Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM-80 Evo banden

Vanaf125,40 €per band
Vind uw

Blizzak LM-80 Evo

hier!

Het rijcomfort, de veiligheid en de betrouwbaarheid van een autoband zijn altijd belangrijke aspecten, maar vooral in de wintermaanden moet de lat op deze punten nog wat hoger worden gelegd. Daarom heeft Bridgestone een diverse productlijn met winterbanden opgezet. Hiervan is de Bridgestone Blizzak LM80 EVO er één die speciaal bestemd is voor SUV's en terreinwagens. Met deze band zal met grotere personenauto's perfecte controle worden ervaren tijdens sneeuw en andere winterse ongemakken. De Bridgestone Blizzak LM80 EVO behoudt onder dergelijke omstandigheden onverstoorbaar het contact met de weg, zonder dat dit ten koste gaat van zijn gedrag bij droog vriesweer.

Profieleigenschappen

De Bridgestone Blizzak LM80 EVO heeft een vooruitstrevende profielstructuur, waarin een verhoogd centraal gedeelte wordt geflankeerd door lengtegroeven met getande binnenranden die in het midden van het loopvlak bij elkaar komen. Een voordeel van het innovatieve ontwerp van de Bridgestone Blizzak LM80 EVO is dat er een bijzonder goede stabiliteit en stuurrespons is op wegen met sneeuw en ijs. Door de speciaal ontwikkelde wintercompound in het rubber neemt de veiligheid tijdens dit seizoen bovendien alleen maar meer toe.

Effectiviteit

Behalve zijn uitstekende eigenschappen in de winter, heeft deze band nog enkele andere pluspunten die de aandacht verdienen. Zo is het doorontwikkelde rubber waaruit de Bridgestone Blizzak LM80 EVO is opgebouwd goed bestand tegen bandenslijtage, waardoor de band een vrij lange levensduur heeft. Vanzelfsprekend is dit mede afhankelijk van of en hoe vaak er off road mee wordt gegaan. Daarnaast maakt hij op asfalt niet veel lawaai, ook wanneer de auto de maximale snelheid van 240 kilometer per uur haalt. SUV- en 4x4-bezitters zetten met de Bridgestone Blizzak LM80 EVO dus een prima winterband op hun auto.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK