Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
36,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 12
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Barum Winterbanden

De oorspronkelijk uit Tsjechië afkomstige bandenproducent Barum, is al jarenlang een opvallend sterke concurrent voor diverse bandenmerken. Tegenwoordig maakt het merk deel uit van de Continental groep, wat de positie van Barum banden alleen maar verstevigd heeft. Sinds de oprichting in 1931 heeft Barum veel ontwikkelingen doorgemaakt op technisch gebied en is vandaag de dag één van de belangrijke betaalbare merken in de autobanden branche. Vanuit Tsjechië worden er jaarlijks vele miljoenen banden gemaakt die hun weg vinden binnen een groot aantal bekende merken in de auto industrie. Of het nu gaat om Barum zomerbanden of Barum winterbanden, het merk heeft altijd een prima oplossing te bieden.

Barum maakt, naast banden voor personenauto's, ook banden voor vrachtwagens en landbouwwerktuigen zoals tractoren en heeft daardoor op bijvoorbeeld het gebied van profielen erg veel ervaring opgedaan bij het fabriceren van banden die geschikt zijn voor uiteenlopende terrein types. Tussen de grote hoeveelheid aanbieders van banden met een goede prijs/kwaliteit verhouding vallen de Barum banden steeds weer op qua kwaliteit, comfort en veiligheid. Ook als het gaat om de strenge milieu eisen zijn Barum banden een goede partner die veel te bieden heeft. Zo komen er ook regelmatig banden behoorlijk goed uit verschillende tests. Onlangs nog werden er twee types Barum winterbanden door de ANWB aan een stevige test onderworpen.

In de ANWB winterbandentest 2011/2012 kwam, in de meest voorkomende bandenmaat voor personenauto's, de 195/65 R 15 T, een Barum winterbanden opvallend naar voren. De Polaris 3 scoorde gemiddeld met gemak 3 sterren en bleek sterk in de sneeuw en op het gebied van slijtvastheid.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK