Kumho

Kumho Ecsta SPT KU31 banden

Vind uw

Ecsta SPT KU31

hier!

Liefhebbers van sportief autorijden zetten met de Kumho Ecsta SPT KU31 een zeer goede band onder hun auto. Deze zomerband blijft zelfs in de hogere versnellingen fantastische grip houden. Niet alleen bij droog zomerweer, maar ook bij regen. Bochten nemen gaat met de Kumho Ecsta SPT KU31 ook bijzonder vloeiend.

Eigenschappen van het profiel

Het profiel wordt gekenmerkt door gladde, centrale ribben met daartussen diepe groeven in de lengterichting. De beide buitenste randen van de Kumho Ecsta SPT KU31 hebben schuinlopende groeven, die een structuur van langwerpige rubberblokken vormen. Dit relatief eenvoudige profiel is genoeg om tot een zomerband met prima verrichtingen te komen.

Rendement

Met zijn relatief lage aanschafprijs is de Kumho Ecsta SPT KU31 de perfecte budgetband voor snellere personenwagens. Veel autobezitters zijn er dan ook enthousiast over. Dit komt niet in de laatste plaats doordat de band ook nog eens lang meegaat.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.