Goedkope banden | tot -30% | Goedkope banden bij tirendo.nl

Goedkope banden

Nu bestellen en geld besparen!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

* Tot 30% goedkoper dan de traditionele merkgarage. Onderzoek gebaseerd op een enquête bij meer dan 200 dealers.

  • Gratis bezorging
    Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
  • Tot 14 dagen retourneren
    Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
  • + 650 montagepartners
    Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Goedkope banden bij Tirendo!

U bent op zoek naar goedkope banden? Dan bent u bij tirendo.nl aan het juiste adres! Wij onderhouden een uitgebreid netwerk van groothandelaars van banden, waardoor onze prijzen altijd top actueel zijn. Zo importeren wij goedkope banden vanuit Duitsland, zodat u altijd gegarandeerd bent van een scherpe prijs. Naast de prijs is de veiligheid van bestuurder en inzittenden natuurlijk ook van belang. Omdat banden het enige contact tussen de auto en de weg vormen, is een bepaalde minimum profieldiepte een must! Als uw banden een profieldiepte van minder dan 1,6 mm hebben, riskeert u een stevige boete. Met de goedkope banden van Tirendo hebt u geen excuus de nodige bandenwissel verder uit te stellen.

Goedkoop, snel, gemakkelijk Wij doen er alles aan het zoeken, bestellen en daarwerkelijk monteren van banden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij hebben een divers assortiment banden met de scherpste prijzen!

Tirendo laat u besparen!

De meeste mensen gaan ervan uit, dat premium banden per se duur zijn. Maar ook op banden kan er bespaard worden. En Tirendo maakt dit voor u mogelijk! Bij ons wordt sparen een makkie: onze prijzen liggen altijd een heel stuk onder de aanbevolen prijs. Of u nu naar all season, winter- of zomerbanden zoekt, Tirendo heeft gegarandeerd interessante autobanden in de aanbieding. Bent u niet zeker of een band op uw auto past? In onze gedetailleerde productbeschrijving vindt u belangrijke informatie, zoals de last- en snelheidsindex en alle beschikbare maten. Tirendo heeft goedkope banden in alle maten en van alle merken.

Goedkope banden: hier ons groot overzicht

Wij bieden meer dan 15.000 verschillende modellen aan. Daar het overzicht niet te verliezen, is een hele klus. Om die reden hebben wij voor u ons assortiment op prijs gesorteerd, zodat de zoektocht naar goedkope banden sterk vereenvoudigd wordt. Ons aanbod bestaat uit banden van discount merken, maar ook premium producten aan een uiterst aantrekkelijke prijs.

Thuisbezorging van uw autobanden is bij Tirendo altijd gratis. Laat u een bandenmontage uitvoeren door een van onze partners, dan kost de levering aan de garage eveneens niets. Bij Tirendo worden goedkope banden een realiteit!