Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
36,40 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
37,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Uniroyal autobanden

Uniroyal is een Amerikaans/Belgische fabrikant in autobanden die werd opgericht in 1969. Dankzij Het was het eerste bedrijf die de regenband introduceerde, en door deze innovatieve regenbanden technologie is Uniroyal uitgegroeid tot een belangrijke speler in dit bandensegment. In de jaren 80 is Uniroyal autobanden gefuseerd met Continental AG.

Het assortiment Uniroyal autobanden

De banden van Uniroyal zijn betrouwbaar en veilig. Ze bieden een uitstekende waterafvoer tijdens het rijden dankzij een V-profiel en de banden zijn draairichtingsgebonden. Europese tests wijzen tonen keer op keer de hoge kwaliteit van Uniroyal.

De beschikbare banden zijn:

RainSport 2,hoge bescherming tegen aquaplaning, kortere remweg bij een droog en nat wegdek, lange levensduur door slijtvastheid en verlaging brandstofverbruik. Ideaal voor snelle en sportieve auto's.

RainExpert, de koning onder de banden, hoge bescherming tegen aquaplaning, kortere remweg bij een droog en nat wegdek, lange levensduur door slijtvastheid en verlaging brandstofverbruik. Geschikt voor compacte auto's.

Rallye 4x4 Street, uistekende rijstabiliteit en korte remafstand, superieure bescherming tegen aquaplaning, uitstekende grip. Ideaal voor grote gezinsauto's.

MS plus 66, uitstekende bescherming tegen aquaplaning, zeer goede tractie en bochtenwerk in de sneeuw, kortere remweg op een nat wegdek. Ideaal voor luxe en topklasse auto's.

MS plus 6, uitmuntende bescherming tegen aquaplaning, zeer goede tractie bij sneeuw, kortere remweg op droge en natte wegen. Ideaal voor compacte auto's.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK