Banden online bestellen | 30 % voordeliger op tirendo.nl

Banden online bestellen

Gemakkelijk en voordelig bij Tirendo!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

  • Gratis bezorging
    Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
  • Tot 14 dagen retourneren
    Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
  • + 650 montagepartners
    Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Banden online bestellen bij Tirendo

Wilt u banden online bestellen? Dan maakt u met Tirendo.nl een goede keus. Bij ons vindt u namelijk altijd uw droombanden tegen een scherpe prijs, óf u nu kiest voor de modellen van A-merken of voor de goedkope autobanden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele groothandelaren uit binnen- en buitenland waarmee we nauw samenwerken. Naast een kleiner prijskaartje en een grotere transparantie, is het gemak een van de andere voordelen van banden online bestellen. Met slechts één klik op de muis heeft u uw banden al binnen vier werkdagen in huis.

Banden online bestellen: hoe werkt het?

Bij Tirendo werken wij voortdurend aan onze website om het online kopen van banden voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo vergemakkelijkt u uw zoektocht door bijvoorbeeld te filteren op favoriete merk of op de door u gewenste snelheid. Tevens kunt u ons assortiment sorteren op prijs, waardoor u altijd in één overzicht ziet welke autobanden in de aanbieding zijn.

Nu u oog gevallen is op een bepaald model, bent u nog enkele stappen verwijdert van de daadwerkelijke aankoop.  Zo dient u als eerste de juiste bandenmaat te weten, die u terug kunt vinden op de zijkant van uw oude, te vervangen band. Wilt u deze keer echter voor een andere grootte gaan, dan is de bandenmaat omrekenen van uiterst belang.

Bent u zeker van de juiste maat, dan kunt u nu overgaan tot aankoop. Banden online bestellen doet u namelijk door de banden in de winkelwagen te stoppen en uw gegevens in te vullen. Wilt u een bandenmontage laten uitvoeren bij een van onze montagepartners, dan kunt u deze ook hier selecteren.

Hoewel u het liefst de derde stap overslaat, dient in dit deel de betaling te geschieden en te kiezen voor de desgewenste betalingsoptie. Zo kunt onder andere met credit card betalen, via Ideal of Paypal. Ook kunt u ervoor kiezen om vooruit te betalen.

Heeft u aangegeven uw banden te laten monteren door een van onze montagepartners, vergeet dan niet zelf een afspraak te maken met de garage. De banden worden wél automatisch naar de desbetreffende garage verzonden.  Heeft u gekozen voor gratis levering aan huis, dan u ontvangt u ze binnen één à vier werkdagen.  Zoals u kunt u lezen: banden online bestellen gaat bij Tirendo snel en gemakkelijk.  

Banden online bestellen: geheel vertrouwd!

Banden online bestellen is bij ons niet alleen eenvoudig en voordelig, het is ook uitermate veilig. Door te voldoen aan strenge voorwaarden, heeft Tirendo verschillende keurmerken verkregen, zoals het  Thuiswinkel – keurmerk, de Trusted Shops – waarborg en de SSL-waarborg. Bij Tirendo krijgt u dus niet alleen 14 dagen bedenktijd, maar worden ook uw persoonsgegevens veilig opgeslagen. Banden online bestellen doet u bij Tirendo dus met een gerust hart!