Vredestein

Vredestein Snowtrac banden

Vind uw

Snowtrac

hier!

Vredestein komt van ons eigen Hollandse bodem. Hoewel de eerste producten die werden vervaardigd in 1909 rubberartikelen waren, is Apollo-Vredestein tegenwoordig uitgegroeid tot een grote internationale bandenproducent.  Het bedrijf heeft zich op de kaart gezet  door bij alle Vredestein banden optimale rijveiligheid te garanderen.  De reeks topwinterbanden vormen daarop geen uitzondering.  Naast de Vredestein Snowtrac 3, bewijst zijn voorganger, de Vredestein Snowtrac, maximale veiligheid door een stevige grip te bieden op natte en besneeuwde wegen. Zelfs ijzel is geen enkel probleem voor het model. De Vredestein Snowtrac  is een kampioen onder de winterbanden!

Rijeigenschappen

De toevoeging van Silica Solution II aan het rubbermengsel maakt het materiaal van de band elastischer en is daarmee uitermate geschikt voor lagere temperaturen. Een betere grip en een kortere remweg wordt daardoor gerealiseerd. Tevens wordt de levensduur van de band aanzienlijk verlengd. Met de Snowtrac heeft Vredestein een eersteklas winterband toegevoegd aan de indrukwekkende collectie. Deze band levert uitstekende prestaties tijdens alle weersomstandigheden in de winter. Of het regent of sneeuwt, de grip op de weg blijft continu  gewaarborgd. De band kent een opvallend krachtig ontwerp die uitmuntende veiligheid biedt door de goede grip en sterke remkracht.

Profieleigenschappen

De experts van Vredestein hebben voor de Snowtrac een innovatief richtinggebonden profiel gekozen zodat een stevigere grip bij regen kan worden geleverd.  Een betere hechtingswaarde bij sneeuw en ijzel wordt mogelijk gemaakt door het speciale Tread Control System. Dankzij de toegepaste technologie,  heeft de Vredestein Snowtrac een betere houvast op besneeuwd wegdek. Tevens kost remmen en optrekken geen moeite vanwege de golfvormige lamellen. Het unieke profiel zorgt er, bovendien , voor dat water en sneeuw snel  worden afgevoerd, wat in hoge mate ten goede komt aan het rijcomfort.

Effecten

De Vredestein Snowtrac is een echte aanwinst tussen de Vredestein winterbanden  door het gebruik van  innovatieve en slimme technieken. Ondanks dat de band zeer veel kwaliteit biedt, is het beleven van het enorme rijplezier niet duur. Kortom, de Vredestein Snowtrac is een moderne en sportieve winterband met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK