Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
36,40 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Vredestein autobanden

Het Nederlandse bedrijf werd in 1908 opgericht en kreeg in 1909 de naam Vredestein. Vredestein groeide gestaag en legde zich toe op de productie van fietsbanden, autobanden en banden voor landbouw voertuigen. Vredestein werd ook een bekend sponsor in de wielersport en ging de samenwerking aan met de Italiaanse ontwerper Giorgetto Giugiaro. Deze werd in 1999 uitgeroepen tot auto-ontwerper van de eeuw.

Vredestein is een echt A merk en profileert zich ook als zodanig. Sinds 2009 maakt Vredestein deel uit van het Indiase Apollo. De bedrijfsnaam is nu Apollo Vredestein BV. Het bedrijf produceert in Enschede zo'n 6 miljoen banden per jaar.

Het assortiment Vredestein autobanden

Vredestein biedt een zeer ruim assortiment banden aan. In de eerste plaats voor personenauto's. De categorieën zomerbanden, winterbanden en vier seizoenenbanden zijn hierbij ruim vertegenwoordigd. Maar daarnaast zijn er ook Vredestein autobanden voor klassiekers en bestelwagens. Ook voert Vredestein een reeks fantastische Premium Styling banden in het assortiment. Natuurlijk zijn ook RunFlat banden aanwezig en maakt Vredestein gebruik van ruimtebesparende technologie bij haar Space Master reservebanden.

Grip, handling en design, zijn zeer belangrijke punten bij iedere Vredestein band. Bovendien zijn remgedrag op zowel nat als droog wegdek absolute speerpunten bij ieder Vredestein ontwerp. Vredestein banden zijn daarbij ook verrassend stil. Bij de winterbanden is bovendien ook het verkrijgen van een grotere slipweerstand op natte wegen een prominente doelstelling.

De Vredestein Sportrac 3 is een sportieve topband, die niet alleen hoge snelheden, maar ook comfortabel rijden mogelijk maakt. Tevens biedt hij een verhoogd remvermogen. De Sportrac 5 is het opvolgermodel.

Als men naar naar een UHP band zoekt, dan kiest men best voor de Vredestein Ultrac Vorti. Deze band is een en al prestatie. Hij eindigde dan ook op de derde plaats bij de ANWB zomerbandentest 2013 (225/45 r17).

- A merk fabrikant van hoge klasse

- Rijk assortiment aan banden

- Grote aandacht voor veiligheid en design


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK