Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Vredestein SPORTRAC 5 banden
Vind uw

SPORTRAC 5

hier!

Sportiviteit, comfort en zowel binnen als buiten een uitzonderlijk laag geluidsvolume zijn de kenmerken van de Vredestein Sportrac 5. Hoewel deze band de opvolger is van de Vredestein Sportrac 3, heeft het merk er bewust voor gekozen om de naam Sportrac 4 niet te gebruiken. De bandenfabrikant wil namelijk vermijden dat de zomerband voor een vierseizoenenband wordt aangezien. De Sportrac 5 beschikt echter wel over rijeigenschappen die niet zouden misstaan bij een jaarrondband. Zo kan de automobilist vertrouwen op uitstekende verrichtingen op nat en droog wegdek en is de wegligging onder alle weersomstandigheden bijzonder goed te noemen.

Profieleigenschappen

Met de vier groeven in de lengterichting van de band, is autorijden in de regen met de Vredestein Sportrac 5 net zo veilig als autorijden bij zonnig weer. Over aquaplaning hoeft men zich dan ook geen zorgen te maken. Fijnere groeven over de breedte van het loopvlak completeren het speciaal ontwikkelde profiel. Het speciaal ontwikkelde ontwerp maakt deze Vredestein-band tot een zomerband van grote klasse, waarbij rijcomfort en stabiliteit hand in hand gaan. De robuust uitgevoerde en weloverwogen profielstructuur garandeert daarnaast fantastische remeigenschappen, waar zelfs bij de zwaarste regenval op kan worden vertrouwd. Met deze zomerband kan elk type zomerweer dus zonder problemen worden getrotseerd.

Rendement

Van een band van een fabrikant als Vredestein die zulke goede eigenschappen heeft, mag natuurlijk ook een optimaal rendement worden verwacht. Als sportieve en snelle zomerband voor het hogere middenklassesegment voldoet de Vredestein Sportrac 5 ook op dit vlak aan alle voorwaarden. Het rubber heeft veel flexibiliteit, wat een gelijkmatige slijtage aan het profiel oplevert. Gecombineerd met een lage rolweerstand en een heel aantrekkelijk prijsniveau, bewijst de Sportrac 5 zich als de ideale zomerband voor de zuinige maar sportieve autobezitter.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info