Vredestein

Vredestein Sportrac 5 banden

Vanaf51,90 €per band
Vind uw

Sportrac 5

hier!

Vredestein SPORTRAC 5: sterk en innovatief

De Vredestein SPORTRAC 5 is uit 17 banden als beste getest in de zomerbandentest van de ANWB van 2016. Vooral onder compacte auto’s zoals de Renault Clio doet de SPORTRAC het goed. Maar de 5 is in principe voor ieder type personenauto geschikt. Het betreft een band die de sportieve kant van de auto onderstreept en de wagen onder alle omstandigheden netjes op de weg houdt. En ook voor meer extreme omstandigheden en off roading prima geschikt is. Het is een sterke en innovatieve, zeer slijtvaste band die het uitstekend doet op zowel droog als nat wegdek.

Vredestein SPORTRAC 5: prestaties onder druk

De Vredestein SPORTRAC 5 Doe het zeer goed op natte wegen dankzij goed gebruik van ten dele nieuwe materialen en een sterk en goed uitgedacht profiel. Rijeigenschappen op droog wegdek, weggedrag en remweg zijn allemaal boven gemiddeld. Op nat wegdek zijn remweg, aquaplaning, wegligging en zijdelingse grip (in bochten) goed tot zeer goed. Vredestein is constant bezig zijn banden te verbeteren en boekt voortgang op het gebied van materialen en geavanceerde profielen. Deze investeringen betalen zich al jaren uit in de verschillende series zomer, winter, en sportbanden van Vredestein die zowel in als buiten Nederlands goed worden verkocht, en zonder moeite meekunnen met de andere premiummerken uit de grotere Europese landen zoals Frankrijk (Michelin) en Duitsland (Continental).

Vredestein SPORTRAC 5: sportief en veilig

Met de Vredestein SPORTRAC 5 rijd je een geavanceerde premium zomerband van Nederlandse makelaardij, geschikt voor alle typen personenwagens en voor zowel gewoon, dagelijks rijden als sportief rijden. Je kunt eenvoudig en goedkoop online selecteren en bestellen, en krijgt de banden gratis thuisbezorgd. De banden van Vredestein gaan probleemloos lang mee, en besparen je op termijn aanzienlijk in de kosten. Bestel je banden online, dan ben je natuurlijk sowieso al goedkoper uit! Bij Tirendo.nl bestel je gemakkelijk en snel.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK