Vredestein

Vredestein Ultrac Vorti banden

Vanaf139,50 €per band
Vind uw

Ultrac Vorti

hier!

Vredestein Ultrac Vorti: ultra high performance

De Vredestein Ultrac Vorti is een ultra high performance premium zomerband van het Nederlandse Vredestein. De Ultrac Vorti is ontworpen door de Italiaanse ontwerpstudio Guigiaro en heeft een sportieve uitstraling dankzij een plat ontwerp en donkere materialen. Deze band presteert goed in termen van wegligging en grip, en heeft een korte remweg. Daarnaast is de band erg slijtvast. Deze band komt in verschillende maten met verschillende breedtes, zodat het mogelijk is om een bredere band op de achterkant van de auto te zetten voor betere handling en een goede uitstraling. De achterbanden zorgen daarbij voor stabiliteit, terwijl de voorbanden grip op de weg houden.

Vredestein Ultrac Vorti: sportief en mooi om te zien

De Vredestein Ultrac Vorti is echte een lust voor het oog. De samenwerking met het Italisaanse Guigiaro heeft Vredestein als verscheidene zeer goed ogende banden opgeleverd in het premiumsegment, die ten opzichte van andere banden van de topmerken een streepje voor hebben. De brede groeven die in de lengterichting zijn aangebracht zorgen voor een efficiënte afvoer van water zodat de band ook op zeer natte wegen optimaal contact houdt met de weg. Door toepassing van waterafstotende siliconen in de materialen die de band uitmaken komt aquaplaning eigenlijk niet meer voor met de nieuwste generaties Vredesteins. Vredestein past daarnaast het zg. 4 radii countour toe, waardoor slijtage aan de banden evenwijdig gebeurt, ook als er van vaak één kant druk op de banden staat.

Vredestein Ultrac Vorti: Nederlandse topklasse

Met de Vredestein Ultrac Vorti rijd je op echte Nederlandse topklasse. De prestaties van deze band zijn vergelijkbaar met de absolute top in dit segment, en het mooie ontwerp geven deze Ultrac net dat beetje extra.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK