Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nokian autobanden

Nokian is een Fins bandenfabrikant, vooral bekend om de winterbanden. De oorsprong van Nokian ligt weliswaar in 1898 met de oprichting van de Finse Rubber Fabriek maar Nokian in de huidige staat bestaat sinds 1988. Nokian specialiseert zich in banden die de beste prestaties leveren in koude noordelijke weersomstandigheden.

Het assortiment van het merk

Nokian biedt een zeer groot assortiment autobanden, maar ook voor SUV's, vrachtwagens en werkverkeer in barre winterse omstandigheden. Nokian staat garant voor kwalitatief hoogwaardige winterbanden die de veiligheid waarborgen. Er zijn niet minder dan 8 verschillende winterbanden voor personenauto's beschikbaar. Elk model kent bijzondere pluspunten en voldoet aan de hoogste eisen om veilig te rijden in lage temperaturen. Een goed voorbeeld is de Nokian WR D3. Nokian is weliswaar de koning van de winterband maar het bedrijf produceert tevens zomerbanden die geschikt zijn bij mild weer.

De Nokian autobanden zijn verkrijgbaar in een riant assortiment aan breedte, maten en profieldiktes. Voor personenauto's zijn er meerdere soorten winterbanden, waaronder de bekende Nokian Hakkapeliitta. Deze band biedt optimale eigenschappen waaronder een perfecte grip op de weg op zowel nat wegdek als sneeuw en ijs. Het rijcomfort is, zelfs in de meest harde weersomstandigheden, extreem hoog. Ook voor SUV's is het aanbod in winterbanden royaal. De banden zijn erg stabiel, kennen een korte remweg en zijn perfect bestand tegen aquaplaning. De kwaliteit van Nokian autobanden is consequent en stelt niet teleur.

Nokian autobanden zijn een betrouwbare keuze met degelijke eigenschappen:

- Groot gevarieerd assortiment

- Interessante prijs-kwaliteit verhouding

- Duurzaam en veilig

- Hoge mate van rijcomfort

Voor de zomer is de Nokian Line een goede keuze voor wie op zijn brandstof verbruik let. Deze groene band heeft een lage rolweerstand en biedt tegelijkertijd een hoog rijcomfort. Zoals het een band uit Scandiniavië betaamd, kan hij uitstekend overweg met plotse weersveranderingen.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK