Nokian

Nokian Line banden

Vanaf67,20 €per band
Vind uw

Line

hier!

De Nokian Line band is de nieuwste innovatie van de bandenexperts van het Finse Nokian. De band is gemaakt volgens nieuwste technieken en is bedoeld voor maximale grip tijdens snel veranderende weersomstandigheden in de zomer. Wanneer de weg snel opdroogt na een flinke regenbui vraagt dit om een band welke zich snel aanpast. Deze band doet dat feilloos waardoor het rijcomfort en de wegligging subliem blijven. De speciale groeven op de band zorgen ervoor dat de auto perfecte grip heeft en dat de auto altijd stuurbaar blijft. Deze band presteert het beste van het vroege krieken van de lente tot ver in de heerst, hierdoor wordt het elk seizoen van banden wisselen beperkt tot slecht één keer per jaar.

Profieleigenschappen

De speciaal voor de Nokian Line ontworpen schuine groeven zorgen voor een maximale stabiliteit tijdens het rijden. De kleinere groeven iets uit het midden zorgen voor een zacht contact met de weg waardoor de productie van overbodig geluid vermindert. Deze groeven zorgen er tevens voor dat de auto minder rolweerstand ervaart. Een verminderde rolweerstand zorgt voor meer rijcomfort en een afname van het benzineverbruik. De grove groeven aan de zijkant zijn speciaal ontworpen voor het afvoeren van regenwater. De groeven kunnen een grote hoeveelheid water afvoeren waardoor een plotselinge flinke lentebui geen invloed heeft op de besturing van de auto.

Effectiviteit

Het innovatieve ontwerp van de Nokian Line band zorgt voor een perfecte wegligging en een veilig en comfortabel gevoel tijdens het rijden in alle weersomstandigheden. Doordat de band vrijwel het gehele jaar uitstekend zijn werk doet is het wisselen van banden per seizoen verleden tijd, dit bespaart geld. Daarnaast zorgt de verminderde rolweerstand ervoor dat overmatig benzine verbruik tot het verleden behoort.

Pluspunten

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK