Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Vredestein Quatrac Lite banden

Vind uw

Quatrac Lite

hier!

De Vredestein Quatrac Lite is een all season band van Nederlandse bodem. Het gaat hier om echte premium-kwaliteit, want het is de eerste groene all season band ter wereld. Samen met de Vredestein Quatrac 3 maakt hij deel uit van dit uitstekend merk.

Rijeigenschappen

Een autoband voor ieder seizoen: dat is de Vredestein Quatrac Lite. De band is met een gerust hart een volwaardige all season band te noemen die geen afbreuk doet aan de prestaties op droog wegdek. Daarnaast is deze band voorzien van de nieuwste technologieën die zorgen voor een 'groen' karakter.

Eigenschappen van profiel

Wanneer we de Vredestein Quatrac Lite van dichtbij onder de loep nemen dan vallen de vele inkepingen meteen op. Vredestein noemt ze zelf Flexing Points. Door deze diepe en brede groeven kan de band rekenen op voldoende grip onder moeilijke omstandigheden. De band heeft ook drie langs- en zelfs dwarsgroeven in de schouder. Daardoor kan het water gemakkelijk afgevoerd worden en blijft het geluid van de band zeer gering.

Effectiviteit van de band

Door dit unieke profiel is de band goed uitgerust om alle omstandigheden aan te kunnen. Dit wordt nog eens versterkt door zijn uiterst lage air-ratio. De Vredestein Quatrac Lite voelt zich thuis in de wintermaanden maar door de lage rolweerstand en de prima stuureigenschappen komt hij ook zeker tot zijn recht bij droog weer. Deze band is voorzien van het “Three Peak Snowflake” symbool (bekend als etikettering voor winterbanden) en kwalificeert zich daardoor als een top all season band. Daarenboven is de Vredestein Quatrac Lite uitgerust met de unieke Full Polymer Compound, die een goede grip en een uiterst geringe slijtage garandeert.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info